Σαρώνει το “Replay” στα Ευρωπαϊκά charts και στο Global Viral Top50 του Spotify μετά τη Eurovision

Μπορεί η Eurovision να ολοκληρώθηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η Τάμτα ωστόσο είναι ήδη γίνει περιζήτητη στην Ευρώπη χάρη στην εκρηκτική εμφάνισή της στη σκηνή του διαγωνισμού με το «Replay». 

Το «Replay» μάλιστα σημειώνει εξαιρετική πορεία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας μπει ήδη στο Top100 των iTunes & Spotify Charts σε Ελλάδα, Κύπρο, Ισλανδία, Λιθουανία, Εσθονία, Ισραήλ, Σουηδία, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ολλανδία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ελβετία, Δανία.

Παράλληλα, το τραγούδι βρίσκεται και στο #24 του Global Viral Top50 του Spotify το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια από όλον τον κόσμο τα οποία σημειώνουν μεγάλη ανοδική πορεία στην πλατφόρμα τις τελευταίες μέρες.

Στο Spotify έχει ξεπεράσει τα 4.000.000 streams ενώ στο YouTube έσπασε το φράγμα των 10.000.000 συνολικών προβολών.

Επόμενη στάση για την Τάμτα είναι τα Global Social Media Awards στην Τσεχία την Τρίτη 28 Μαΐου.

Η Τάμτα ενέπνευσε την Ευρώπη με την ιστορία της αλλά και με τις ποιοτικές προδιαγραφές του profile της στα social media κέρδισε μια θέση στους finalists των Global Social Media Awards. Στις 28 Μαΐου στην Τσεχία θα δώσουν το παρόν μερικές από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του διαδικτυακού κόσμου με εκατομμύρια followers από όλη την υφήλιο, και ανάμεσα τους η δική μας Τάμτα.

Δείτε ξανά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision:

Δείτε το official video του «Replay»:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *