Eurovision 2019 Κατερίνα Ντούσκα: Αποκαλύφθηκε η σκηνική εμφάνιση του Better Love!

Eurovision 2019 Κατερίνα Ντούσκα | Στην σημερινή εκπομπή του “Στην Φωλιά Των ΚούΚου” αποκαλύφθηκαν πολλά από τα στοιχεία της σκηνικής εμφάνισης της Κατερίνας Ντούσκα και του Better Love. Τις αποκαλύψεις δεν θα μπορούσε να κάνει άλλος από τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Το σκηνικό διπλής όψεως

Ο Γιάννης Πουλόπουλος χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό του δήλωσε:

«Το σκηνικό θα είναι διπλής όψης πράγμα που σημαίνει ότι θα μας βοηθήσει να έχουμε αρκετές εικόνες. Όχι μόνο μια. Όπως έχει πει η Κατερίνα Ντούσκα αυτό που θα δούμε έχει έναν κοινό κώδικα με το βίντεο κλιπ. Άρα θα δούμε αρκετές εναλλαγές εικόνων που θα τολμούσα να πω ότι συμβαίνουν σε παράλληλη δράση και ταυτόχρονα ενώνονται μεταξύ τους.»

Το concept της ελληνικής συμμετοχής

«Κοινό στοιχείο όλων είναι το αναγεννησιακό στυλ που βλέπετε και στο βιντεοκλίπ αλλά και οι αποχρώσεις, το ροζ και το λευκό. Όλο αυτό το ατμοσφαιρικό πράγμα μου θύμισε λίγο Νταλί. Υπάρχει και κάποιο ελληνικό στοιχείο. Μην πάτε σε ελληνική επανάσταση, μπλε και άσπρο χρώμα, πάμε λίγο πιο παλιά. Είναι υπερπαραγωγή!»

Το εμπόδιο που αντιμετωπίστηκε με επιτυχία

«Υπήρξε μια τεχνική δυσκολία για το που θα κατασκευαστεί και το πως θα μεταφερθεί το σκηνικό αλλά το λύσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Ο σκηνογράφος που θα αναλάβει την ελληνική παραγωγή έχει συνεργαστεί με την Lady Gaga και έχει κάνει το X-Factor της Αγγλίας. Το σκηνικό δεν έχει κατασκευαστεί στην Ελλάδα ακριβώς για να είναι σωο και ασφαλές όταν χρειάζεται»

Υπενθυμίζουμε πως η πρώτη πρόβαπρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής είναι την Κυριακή 5/5 στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Eurovision 2019 Κατερίνα Ντούσκα: Αποκαλύφθηκε η σκηνική εμφάνιση του Better Love!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *