Eurovision 2019: Με πολλά προβλήματα η μετάδοση του Πρώτου Ημιτελικού σε πολλές χώρες

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του Πρώτου Ημιτελικού της Eurovision 2019 και όπως την υπόλοιπη χρονιά, έτσι και τώρα. είχαμε δράματα και πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια μετάδοσης της χθεσινής βραδιάς σε πολλές χώρες.

Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς σε όλη την Ευρώπη φαίνεται ότι είχαν τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια μετάδοσης του χθεσινού show. Συγκεκριμένα, τηλεθεατές στην Βόρεια Μακεδονία και την Ολλανδία ανέφεραν πως η μετάδοση από το Τελ Αβίβ χάθηκε για μεγάλο διάστημα. Επίσης, Πολωνοί τηλεθεατές δεν μπόρεσαν να ακούσουν τον σχολιαστή τους από το Τελ Αβίβ, με αποτέλεσμα η TVP να τον αντικαταστήσει με άλλον από τη Βαρσοβία.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και τη Γερμανία, η μετάδοση από το Τελ Αβίβ χάθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του Ημιτελικού.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το σήμα χάθηκε κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του Ημιτελικού, ενώ η Γαλλική τηλεόραση είχε προβλήματα στον ήχο κατά τη διάρκεια τόσο της πορτογαλικής όσο και της βελγικής συμμετοχής.

Τα προβλήματα από τη χθεσινή βραδιά συνεχίζουν, καθώς ο Evgeny Perlin, παρουσιαστής της Junior Eurovision 2019 και εκφωνητής του φετινού Διαγωνισμού, για τη Λευκορωσία, προέβη σε ομοφοβικές δηλώσεις κατά τη διάρκεια του Interval Act, από την Dana Interenational, τόσο στο πρόσωπο της ίδιας αλλά και των ομοφυλόφιλων θεατών που βρίσκονταν εκεί και αντάλλαζαν φιλιά κατά τη διάρκεια του act της.

Η Λευκορωσία  βρίσκεται και για άλλο λόγο στο επίκεντρο των προβλημάτων.

Η κριτική επιτροπή της Λευκορωσίας αποκάλυψε λεπτομερώς πώς ψήφισαν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού. Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ανέφερε ότι η κριτική επιτροπή κατέληξε ομόφωνα στις τρεις πρώτες θέσεις και συγκεκριμένα πως η Τσεχία, η Εσθονία και η Γεωργία ήταν μεταξύ των τριών πρώτων.

Επιπλέον, όλα μέλη της κριτικής επιτροπής αποκάλυψαν τις συμμετοχές που τους άρεσαν κατά τη διάρκεια του ημιτελικού:

  • Angelina Mikulskaya: δήλωσε ότι ψήφισε χαμηλά την Ισλανδία και πως η Αυστραλία ήταν ψηλά στην κατάταξη της
  • Valeri Prigun: Ψήφισε τις Εσθονία, Τσεχία, Γεωργία
  • Olga Ryzhikova: Ψήφισε τις Εσθονία, Γεωργία, Αυστραλία, Τσεχία
  • Artyom Mikhalenko: Δεν δήλωσε τα αγαπημένα του, αλλά σχολίασε τις επιδόσεις της Γεωργίας και του Αγίου Μαρίνου
  • Anastasia Tikhanovich: Ψήφισε τις Γεωργία, Τσεχία, Σλοβενία, Εσθονία, Ελλάδα και Αυστραλία

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής απαγορεύεται να αποκαλυφθούν παρά μόνο μετά τον Μεγάλο Τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Αυτό γίνεται για να μην να επηρεαστεί το κοινό πριν από τον Μεγάλο Τελικό.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν η EBU θα αναλάβει δράση εναντίον της κριτικής επιτροπής της Λευκορωσίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα όσα αφορούν την 64η διοργάνωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. 

Πηγή: Eurovoix, Eurovision.tv

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *