Γαλλία: Η δημόσια τηλεόραση της χώρας υπόσχεται ότι θα κερδίσει. Ξεκινά τις προετοιμασίες για την Eurovision 2020

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, πραγματοποίησε την Τρίτη 18 Ιουνίου, η δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας (France TV). Μεταξύ άλλων δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Ο ελληνικής καταγωγής γενικός διευθυντής της France TV, Takis Kandilis, ενώπιον δεκάδων δημοσιογράφων, έδωσε την υπόσχεση του ότι η Γαλλία θα κερδίσει σύντομα, ενώ αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2020.

Παρούσα με φιλοδοξίες στη Eurovision 2020 η Γαλλία

Στο θέατρο Marigny παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της για την νέα τηλεοπτική σεζόν η γαλλική δημόσια τηλεόραση.

Στα πλάνα της φυσικά υπάρχει και φέτος ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Πως να μην υπάρχει όταν από το 2016 και μετά η France TV, βλέπει την τηλεθέαση του διαγωνισμού να σημειώνει κάθε χρόνο αλματώδη άνοδο.

Παρά το γεγονός ότι ο Bilal αν και φαβορί σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων για μία καλή θέση, περιορίστηκε μόνο στη 16η θέση, οι Γάλλοι φαίνονται αισιόδοξοι για την επόμενη χρονιά. Ο Takis Kandilis δήλωσε:

Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με την τηλεθέαση του διαγωνισμού…Σας υπόσχομαι ότι θα κερδίσουμε! Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό μας για την συμμετοχή μας στη Eurovision 2020.

Destination Eurovision για τρίτη χρονιά;

Δεν αποσαφηνίστηκε ακόμα αν η Γαλλία θα επιλέξει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον εκπρόσωπο της στο διαγωνισμό μέσα από το Destination Eurovision, αν και αυτό είναι το πιθανότερο.

Destination Eurovision Madame Monsieur

Το ενδιαφέρον της Γαλλίας για την Eurovision επανέκαμψε μετά την συμμετοχή του Amir το 2016, που έφερε την Γαλλία στο top10 μετά από πολλές αποτυχημένες απόπειρες στον διαγωνισμό. Ακολούθησαν τρεις συμμετοχές που αν και δεν τα πήγαν εξίσου καλά, αγαπήθηκαν από το γαλλικό κοινό και όχι μόνο.

Φέτος την Γαλλία εκπροσώπησε ο μαροκινής καταγωγής, Bilal Hassani, με το Roi, που δημιούργησαν οι Madame Monsieur, περσινοί εκπρόσωποι της χώρας στο διαγωνισμό. Στον τελικό αν και ένα από τα φαβορί κατέληξε στην 16η θέση.

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Χοσέ
    Χοσέ says:

    Καλημέρα καλημέρα!!!
    Τι είναι αυτά που διαβάζουμε ρε παιδιά; Ααααχχχ Γαλλία μου… Που ήσουν; Και που σε πήγαν; Καλά κανεις και ξεκινάς από τώρα, μπας και βρεθει κατι αξιόλογο και δειτε τη πενταδα… Γιατί τελευταια… η μόνη πεντάδα ηταν η ανοιχτή παλάμη του περσινού ‘merci’.
    Και μέρσι λοιπον με αυτά τα δήθεν εναλλακτικά πρόσωπα που μόνο για διαφήμιση της Lancome είναι.
    Άντε άντε… Λιγο δραστηριότητα να βλέπω.. για πάμε… με φόρα… Με φόρα..
    Από τον Χοσέ, για σέ…

    Απάντηση
  2. eurogreek
    eurogreek says:

    Η Γαλλία έχει κ μουσική βιομηχανία κ καλλιτέχνες πολλούς. Ας απευθυνθουν σε σοβαρούς παίχτες και όχι στα παιδάκια τυπου Μπιλάλ και επιτέλους φθάνει με το κ καλά εναλλακτικό ζεύγος Madame Monsieur όπως πολυ σωστά λέει ο Hose.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *