Ελλάδα: Θα μπορούσε η Stefania να λύσει τα χέρια της ΕΡΤ στη Eurovision 2020;

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμα για την Eurovision της επόμενης χρονιάς, εμείς εδώ όμως στο EurovisionFun εκμεταλλευόμενοι την ραστώνη του καλοκαιριού, τις επόμενες ημέρες θα προτείνουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας κάποιους καλλιτέχνες που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να μας εκπροσωπήσουν στην Ολλανδία, φέρνοντας μας πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Ξεκινώντας αυτή την σειρά των άρθρων, θα σας παρουσιάσουμε ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο, την Stefania, που ζει και κάνει καριέρα στην Ολλανδία!

Η Stefania μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό, έχει κάνει όμως τα πρώτα της μουσικά βήματα στην Ολλανδία, την χώρα που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2020.

Είναι ελληνικής καταγωγής, μόλις 16 ετών, ενώ το 2016 μαζί με τις Kisses κέρδισε τον ολλανδικό εθνικό τελικό και εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Junior Eurovision, κατακτώντας την όγδοη θέση.

Νωρίτερα συμμετείχε στο The Voice Kids, ενώ ήταν μέλος στην πιο διάσημη παιδική χορωδία της χώρας, τραγουδώντας μπροστά ακόμα και στην βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.

Έχει μεγαλώσει και με την ελληνική παιδεία, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας. Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι θα την ενδιέφερε πολύ η ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision.

Τον επόμενο Μάιο θα είναι 17 χρονών, ενώ το γεγονός ότι είναι γνωστή στην Ολλανδία (έχει 200.000 followers στο instagram) και ιδιαίτερα αγαπητή στις μικρές ηλικίες, ίσως θα ήταν μία καλή επιλογή για την ΕΡΤ.

Θα μπορούσε και πάλι μια Ελληνίδα του εξωτερικού να “ξελασπώσει” την Ελλάδα στο διαγωνισμό, όπως ακριβώς έπραξε η Έλενα Παπαρίζου με τους Antique το 2001;

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τραγούδια που κυκλοφόρησε τελευταία, έχοντας ήδη κάνει σημαντική επιτυχία στα ολλανδικά charts.

Πως θα σας φαίνονταν η ιδέα να μας εκπροσωπήσει η Stefania το 2020 στην Ολλανδία;

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *