Ελλάδα: Στη σκηνή των MAD VMA 2019 η Stefania

Για την Stefania και πόσο καλή επιλογή θα μπορούσε να είναι για να εκπροσωπήσει στην Ολλανδία την χώρα μας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision σας είπαμε ήδη σε πρόσφατο μας άρθρο. Φαίνεται ότι η Stefania θέλει να κάνει την πρόταση μας πράξη και έτσι θα εμφανισθεί στα MAD VMA 2019, σε μία εκρηκτική συνεργασία που θα προκαλέσει αίσθηση.

Το ότι η σκηνή των MAD VMA έχει υπάρχει ως προπομπός, πολλών καλλιτεχνών που την αμέσως επόμενη χρονιά συμμετείχαν στην Eurovision, είτε για την Κύπρο είτε για την Ελλάδα, αυτό είναι γεγονός.

Η μόλις 16 ετών Stefania που ζει και κάνει καριέρα στην Ολλανδία, έχοντας ήδη συμμετάσχει με τα χρώματα της στην Junior Eurovision, ποτέ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να διαγωνισθεί και στην κανονική Eurovision,  εκπροσωπώντας όμως την χώρα καταγωγής της.

Τον επόμενο Μάιο θα είναι 17 χρονών, ενώ το γεγονός ότι είναι γνωστή στην Ολλανδία (έχει 200.000 followers στο instagram) και ιδιαίτερα αγαπητή στις μικρές ηλικίες, ίσως θα ήταν μία καλή επιλογή για την ΕΡΤ.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα κυκλοφόρησε και νέο τραγούδι. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Θα μπορούσε και πάλι μια Ελληνίδα του εξωτερικού να «ξελασπώσει» την Ελλάδα στο διαγωνισμό, όπως ακριβώς έπραξε η Έλενα Παπαρίζου με τους Antique το 2001;

1 reply
  1. eurogreek
    eurogreek says:

    Κάτι αχνοφαίνεται εδώ. Πιθανόν να πάει το κορίτσι. Φαίνεται φρέσκια κ με καλή φωνή. Θα πρέπει όμως να έχει μια δυνατή ομάδα πίσω της για να τον πετύχει. Φθάνει παιδιά οι πειραματισμοί με αναγεννησιακους συμβολισμούς κ άλλα τέτοια ψευτοκουλτουριαρικα. Κουραστηκαμε κ κουρασαμε !Μακάρι λοιπον.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *