Ηνωμένο Βασίλειο: Ποιοι συνθέτες συμμετείχαν στο songwriting camp για τη Eurovision 2020;

Παρόλο που η χώρα ήρθε στην τελευταία θέση του φετινού Διαγωνισμού στο Τελ Αβίβ,  το BBC ήδη έχει αρχίσει να κάνει σχέδια για την επόμενη διοργάνωση.

Ο σύμβουλος μουσικής της φετινής χρονιάς, Greig Watts, θα είναι και πάλι υπεύθυνος, για την πρόσκληση συμμετοχών από κορυφαίους επαγγελματίες τραγουδοποιούς.

Σε μια σειρά από δημοσιεύσεις στο Facebook, ο Greig αποκάλυψε ότι ένα  songwriting camp  της Eurovision λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.

Μεταξύ αυτών που επισημάνθηκαν στην φωτογραφία ήταν ο τραγουδιστής της Νορβηγίας στη Eurovision 2015 Kjetil Mørland αλλά και η Holly Tandy, φιναλίστ στην 14η σεζόν στο The X-Factor αλλά και υποψήφια στο φετινό εθνικό τελικό. Ακόμη, ο Σουηδός μαέστρος Jonas Thander (ένας από τους δημιουργούς του “I’ve Been Waiting for This Night” του Donny Montell – Λιθουανία 2016) και ο Βέλγος τραγουδοποιός Jeroen Swinnen (ένας από τους δημιουργούς του “Me and My Guitar” του Tom Dice).

Άλλα γνωστά ονόματα ήταν οι: Ashley Hicklin (συνδημιουργός του Βελγίου το 2010, το 2014 και το 2019 για τη Λιθουανία), Maria Broberg ( μία από τους δημιουργούς της Μολδαβίας το 2019), Henrik Tala (συνδημιουργός της Νορβηγίας το 2019) και ο Tom Oehler (ένας από τους δημιουργούς της Γερμανίας το 2019).

Στη λεζάντα μιας δεύτερης φωτογραφίας, που δημοσιεύτηκε ο Greig υπαινίχθηκε ότι οι συνθέτες προετοιμάζουν ήδη κάτι μαγικό.

Θα βάλει άραγε μυαλό το Ηνωμένο Βασίλειο για να  ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *