Συγκίνηση και κοσμοσυρροή στην συναυλία της Αλέξιας για τους πρόσφυγες

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 1987, Αλέξια, συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους στην μεγάλη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης για τους πρόσφυγες που κατοικούν στην Κύπρο.

Η Κύπρια τραγουδίστρια με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Προσφύγων, πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία στην κατάμεστη Τάφρο Κωνστάτζα – παρουσιάζοντας τραγούδια εμπνευσμένα απ’ τους πρόσφυγες που έχουν ζήσει στην Κύπρο.

Ένας λαός που έχει βιώσει την προσφυγιά όσο λίγοι λαοί στην Ευρώπη, αγκάλιασαν την σημαντική αυτή πρωτοβουλία της Αλέξιας και όσοι τυχεροί βρέθηκαν εκεί, απόλαυσαν μια μουσική πανδαισία τραγουδιών από διάφορες χώρες του κόσμου.

Την φωνή της Αλέξιας συνόδευσε τετραμελής ορχήστρα ενώ συμμετείχαν εκλεκτοί καλεσμένοι μουσικοί και φωνές. Επίσης , έλαβαν μέρος ταλαντούχα παιδιά και έφηβοι, Κύπριοι και πρόσφυγες. Η συναυλία περιλάμβανε και οπτικογραφημένα μηνύματα από διακεκριμένα πρόσωπα του Λος Άντζελες, της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και της Κύπρου, οι οποίοι «κάνουν ένα βήμα με τους πρόσφυγες» #WithRefugees.

Στο πλευρό της Αλέξιας και ο Λούης Πατσαλίδης, ο οποίος παρουσίασε την εκδήλωση αλλά συμμετείχε ενεργά και στο καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς.

Η συναυλία έκλεισε με το γνωστό τραγούδι , «Stand by me», όπου η Αλέξια κάλεσε στη σκηνή την ειδική αντιπρόσωπο του ΓΓ  των ΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ αιφνιδιάζοντάς την για να ερμηνεύσουν το τραγούδι στο οποίο συμμετείχε και ο Λούης Πατσαλίδης.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *