Τσεχία: Μέχρι την 31η Ιουλίου η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τη Eurovision 2020

Ήδη από τον Γενάρη, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Τσεχίας, Česka Televize, ανακοίνωσε την επιστροφή του ζωντανού εθνικού τελικού για τη Χώρα το 2020. Η γρήγορη αυτή απόφαση, έρχεται ύστερα  από το καλύτερο αποτέλεσμα της Χώρας, στην ιστορία του Διαγωνισμού το 2018, με τον Mikolas Josef και το Lie to Me (6η θέση με 281 βαθμούς).

Χθες, η Τσέχικη τηλεόραση ανακοίνωσε ό,τι η προθεσμία υποβολής  συμμετοχών, παίρνει παράταση ως την 31η Ιουλίου. Αυτό σημαίνει σχεδόν ό,τι για έναν ακόμη μήνα οι συνθέτες και οι καλλιτέχνες θα μπορούν να υποβάλουν τα τραγούδια τους για τον εθνικό τελικό, που θα πραγματοποιηθεί, στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 στην Πράγα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα τραγούδια τους στη διεύθυνση escmusic@ceskatelevize.cz. Ως προς τους κανόνες συμμετοχής, θα πρέπει τουλάχιστον ο βασικός τραγουδιστής να έχει τσέχικη ιθαγένεια.

Η τελευταία φορά που η Τσεχία διοργάνωσε, ζωντανό εθνικό τελικό, ήταν το 2008, με την Tereza Kerndlová να ταξιδεύει στο Βελιγράδι με το τραγούδι Have Some Fun, χωρίς όμως να καταφέρει να φέρει τη Χώρα στον Τελικό, τερματίζοντας στην 18η θέση, του Δεύτερου Ημιτελικού, με 9 βαθμούς.

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *