Υποψήφιος βουλευτής ο περσινός σχολιαστής της Eurovision, Αλέξανδρος Λιζάρδος

Ο Αλέξανδρος Λιζάρδος ένας εκ των δύο περσινών σχολιαστών του διαγωνισμού της Eurovision για την ΕΡΤ είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με το κόμμα του πρώην υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ 25.

Ο Αλέξανδρος Λιζάρδος, είναι δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου. Σχολίασε τον περσινό διαγωνισμό, μαζί με την Δάφνη Σκαλιώνη για την μετάδοση της ΕΡΤ. Έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη για ελληνικές και ξένες παραγωγές. Επίσης έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες: «Βήμα», «Καθημερινή», «Πρώτο Θέμα», «Ημερησία», «Ισοτιμία» αλλά και με διάφορα άλλα περιοδικά.

Το 2012 είχε αναλάβει το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ Αόρατα Νήματα Χρόνου το οποίο ήταν βασισμένο σε προσωπικές συνεντεύξεις του Θεόδωρου Αγγελόπουλου και το 2014 συμμετείχε στην εκπομπή του Alpha Σπίτι μου σπιτάκι μου όπου παρουσίαζε κινηματογραφικά νέα. Αρκετά είναι τα χρόνια όπου εργάζεται στη Δημόσια Τηλεόραση στο τμήμα ενημέρωσης ως κριτικός κινηματογράφου, καλύπτοντας κινηματογραφικά θέματα και έρευνες. Πέρυσι παρουσίασε τα αφιερώματα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) από την συχνότητα της ΕΡΤ2.

Δείτε παρακάτω ένα δείγμα της δουλειάς του από την εμφάνισή του στην εκπομπή Χρώματα Ελλάδας:

Είναι υποψήφιος βουλευτής στο βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών (Β1).

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *