Γερμανία: Η Aly Ryan δηλώνει έτοιμη να διαγωνισθεί στην Eurovision

Την Aly Ryan, τη γνωρίσαμε μέσα από τον εθνικό τελικό της Γερμανίας, Unser Lied für Israel 2019, για την επιλογή του εκπροσώπου της χώρας στο Τελ Αβίβ. Εκεί διαγωνίσθηκε με το τραγούδι Wear Your Love που αν και φαβορί, περιορίστηκε στην 4η θέση, δίνοντας το εισιτήριο στις S!sters και προκαλώντας αντιδράσεις.

Αυτό το διάστημα η 23χρόνη τραγουδίστρια, βρίσκεται σε περιοδεία στη Νέα Υόρκη, όπου την περασμένη Τρίτη επισκέφθηκε και την Tidal, μια συνδρομητική υπηρεσία μουσικής, podcast και video, η οποία ανήκει στον ράπερ Jay Z.

Εκεί, μίλησε στους συνδρομητές της Tidal στο Instagram μέσω ενός live βίντεο, όπου και ερωτήθηκε στην αρχή, αν  θα συμμετείχε ξανά στο γερμανικό εθνικό τελικό, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα της στη Eurovision, με την τραγουδίστρια να δίνει την απάντηση της:

Θα ήθελα να επανέλθω μόνο αν μου γινόταν απευθείας ανάθεση. Δεν εμπιστεύομαι την όλη διαδικασία με τις επιτροπές. Θα το έκανα μόνο αν υπάρχει εσωτερική επιλογή. Αλλά θα μπορούσα να φανταστώ και το γεγονός να εκπροσωπήσω μία άλλη χώρα. Θα πρέπει να το έχετε στο νου σας και ίσως κάτι τέτοιο να συμβεί στο μέλλον.

Πηγή: ESC kompakt

Θα θέλατε να δείτε την Aly Ryan στην Eurovision;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *