Ειρήνη Παπαδοπούλου | Έχω βάλει στο μυαλό μου το να πάω στη Eurovision

Μια ακόμη καλλιτέχνης προστίθεται στη μεγάλη λίστα των τραγουδιστών που θέλουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη Eurovision.

Ο λόγος αυτή τη φορά για την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μιλώντας στον δημοσιογράφο και eurofan Γιάννη Πουλόπουλο στη κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των ΚουΚου η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε:

Όσον αφορά τη Eurovision, τελευταία πολλοί μου το λένε και το έχω βάλει στο μυαλό μου, οτι αν έρθει κάτι τέτοιο είμαι ανοιχτή.

Επίσης αποκάλυψε οτι γνωρίζεται με τον στιχουργό του “Toy” της Netta Barzilai (Doron Medalie) ο οποίος της είχε προτείνει να το διασκευάσει στα ελληνικά. Η Ειρήνη ωστόσο αρνήθηκε. Επιπρόσθετα ανέφερε οτι τον επόμενο μήνα, λόγω ενός live της στο Ισραήλ, θα ξαναβρεθεί με τον Doron.

Δείτε το όσα δήλωσε στη κάμερα του Star:

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μας πρωτοσυστήθηκε το 2008 ως συμμετέχουσα στο πρώτο κύκλο του X-Factor. Παρόλο που δε κατάφερε να νικήσει, η τραγουδίστρια μπόρεσε και πήρε το εισητήριο για μια καριέρα  σε μεγάλες μουσικές σκηνές δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τη Δέσποινα Βανδή, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Πάολα.

Το 2015 συμμετείχε στη 5η σεζόν του Dancing With the Stars που προβλήθηκε  απο τη συχνότητα του Ant1. Δύο χρόνια αργότερα και μέσα απο τη πολυζητημένη της συμμετοχή στο πρώτο κύκλο του Survivor Greece (Σκάι) η Ειρήνη Παπαδοπούλου έγινε ευρέως γνωστή. Η τελευταία της επιτυχία έχει το τίτλο “Χαλάλι” και ενώ κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες εβδομάδες ήδη μετρά πάνω απο 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube!

Πως θα σας φαινόταν αν η Ειρήνη Παπαδοπούλου μας εκπροσωπούσε στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία;

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *