Ελλάδα: Εκτός Open o Τζώνη Καλημέρης. Στο βάθος ΕΡΤ;

Η διοίκηση του Open ανακοίνωσε σήμερα την λήξη της συνεργασίας της, με τον μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού, Τζώνη Καλημέρη. Οι διαφαινόμενες πολιτικές εξελίξεις του καλοκαιριού θα μπορούσαν να φέρουν το γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος και πάλι στην διοίκηση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης;

Παρελθόν από το Open o Τζώνη Καλημέρης

Οι χαμηλές τηλεθεάσεις του νεότευκτου τηλεοπτικού σταθμού, που ανήκει στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, οδήγησαν στην πρόωρη λήξη της συνεργασίας του Τζώνη Καλημέρη με τον Open.

Σύμφωνα με την  ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η διοίκηση του καναλιού, ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος του Open αποχωρεί για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους:

«Ανακοινώνεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του OPEN κ. Τζώνης Καλημέρης αποχωρεί από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον κ. Καλημέρη για τη συνεργασία και τη συνολική του συνεισφορά».

Επιστροφή στην ΕΡΤ μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου;

Θα σήμαινε αυτή η ξαφνική αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από το Open ότι υπάρχει ελπίδα επιστροφής του στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Τζώνη Καλημέρης υπήρξε ανώτατο στέλεχος της ΕΡΤ σε όλες τις πρόσφατες κυβερνήσεις της ΝΔ, είτε ως διευθύνων σύμβουλος, είτε ως εντεταλμένος είτε ακόμα και ως πρόεδρος του Δ.Σ.

Επί των ημερών του η ΕΡΤ ασχολήθηκε όσο ποτέ στο παρελθόν με την Eurovision, ενώ και ο ίδιος ακόμα και όταν βρίσκονταν σε ιδιωτικά κανάλια, πάντοτε δήλωσε πόσο σημαντικό προϊόν είναι ο διαγωνισμό τραγουδιού.

Όλα αυτά φυσικά είναι ακόμα στο υποθετικό σενάριο, αφού θα εξαρτηθούν από τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα και τις αλλαγές που θα προκύψουν από αυτές στην ΕΡΤ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *