Ελλάδα: Θα ξαναδούμε την Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision;

Το 2005 η Έλενα Παπαρίζου, κατάφερε να φέρει την Ελλάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, του 50ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που λάμβανε χώρα στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Από τότε το όνομα μας της έχει ακουστεί και άλλες φορές, ώστε να αναλάβει την εκπροσώπηση είτε της Ελλάδας είτε της Κύπρου, ενώ το 2014 συμμετείχε στο Melodifestivalen, με σκοπό να εκπροσωπήσει στη Eurovision την άλλη της πατρίδα, τη Σουηδία, με το τραγούδι Survivor, κατακτώντας μάλιστα τη 4η θέση.

Φαίνεται λοιπόν ό,τι η “Number One” τραγουδίστρια της Ελλάδας είναι έτοιμη να το ξανακάνει. Συγκεκριμένα, μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα την ξαναδούμε στη σκηνή της Eurovision.

Η ίδια απάντησε:

Δεν ξέρω αν θα με δείτε ξανά στη Eurovision. Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο, όπως το κατάλληλο τραγούδι. Εννοείται όμως ότι πάντα υπάρχει το ενδιαφέρον και πάντα να εκπροσωπούμε τη χώρα μας, αλλά πολλές φορές ένας καλλιτέχνης σκέφτεται ότι το έχω κάνει, άλλες φορές του λείπει να κάνει τα ίδια πράγματα, θα δούμε, όλα είναι καλά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις, καθώς πριν ένα χρόνο είχε γνωστοποιήσει ό,τι η Eurovision δεν έχει τελειώσει για εκείνη καθώς είναι στο μυαλό της να συμμετέχει κάποια στιγμή στο μέλλον για τρίτη φορά.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το νέο της single από την Minos EMI / Universal, με τίτλο «Καλοκαίρι και Πάθος» που αποτελεί το επίσημο καλοκαιρινό soundtrack από το Carroten για το 2019.

Ενώ, τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου, οι Antique, (Έλενα Παπαρίζου και Νίκος Παναγιωτίδης), που εκπροσώπησαν το 2001 την Ελλάδα στη Eurovision της Κοπεγχάγης με το τραγούδι Die For You, φέρνοντας τη χώρα μας στην τρίτη θέση (την καλύτερη έως τότε), θα εμφανιστούν «για μια και μόνο βραδιά» στο Gothenburg και συγκεκριμένα στο Slottsskogsvallen, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Vi som älskar 90 talet (“Who Love’s The90’s”).

Θα θέλατε να δείτε για τρίτη φορά στη σκηνή της Eurovision την Έλενα Παπαρίζου;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *