Ισπανία: Η Amaia δηλώνει μετανιωμένη που εκπροσώπησε τη χώρα στη Eurovision

Το 2018, η Amaia και ο Alfred, με το τραγούδι Tu canción, εκπροσώπησαν την Ισπανία στη Eurovision της Λισαβόνας, κατακτώντας την 23η θέση με 61 βαθμούς.

Ένα χρόνο αργότερα, η Amaia δείχνει πως μετάνιωσε γι αυτή της την επιλογή. Μιλώντας στο ισπανικό περιοδικό SModa, η τραγουδίστρια, από την ιβηρική χώρα, δήλωσε πως εύχεται να μην είχε διαγωνιστεί στην Eurovision.

Η Amaia φάνηκε αρκετά απογοητευμένη και επεσήμανε ότι παρόλο που είχε δώσει μεγάλη αξία στην Eurovision, συνειδητοποίησε ότι δεν το αξίζει τόσο πολύ. Σύμφωνα με τα λόγια της, η τραγουδίστρια είναι δυσαρεστημένη με τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού:

Θα προτιμούσα να μην είχα πάει στην Eurovision, είχα έναν κακό χρόνο γιατί δεν σταματήσαμε να δίνουμε συνεντεύξεις, κάναμε πολλά πράγματα και απλά εγώ ήθελα να τραγουδήσω. Είναι μια μουσική γιορτή και είναι κάτι μοναδικό στη ζωή. Ήταν το μόνο πράγμα που έκανα στη ζωή μου την εποχή εκείνη. Τότε το είδα ως κάτι ουσιώδες. Τώρα που το σκέφτομαι και το βλέπω με προοπτική, δεν είναι.

Νομίζω πως οι περισσότεροι φαν θα συμφωνήσουν μαζί της καθώς τόσο πριν τον Διαγωνισμό όσο και μετά, το πρώην ζευγάρι, δέχθηκε σκληρή κριτική, γεγονός που σίγουρα επηρέασε την τραγουδίστρια, με καταλυτικό παράγοντα το χωρισμό της από τον Alfred.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *