Ιταλία: Το Soldi του Mahmood η πέμπτη συμμετοχή του διαγωνισμού, που ξεπερνά τα 100 εκ views στο YT!

Ένα ακόμα ρεκόρ έσπασε το Soldi του Mahmood, η φετινή συμμετοχή δηλαδή της Ιταλίας στο διαγωνισμό της Eurovision. Από τις 19 Ιουνίου το Soldi είναι το πέμπτο τραγούδι-συμμετοχή της Eurovision που ξεπερνά τα 100 εκ views στο YouTube.

Η επιτυχία του Soldi συνεχίζεται

Η χαρά φυσικά του Mahmood ήταν μεγάλη και δεν δίστασε να την μοιραστεί με τους ακολούθους του στο Instagram:

Το 2011, άρχισα να ανεβάζω κάποιες διασκευές στα αγγλικά στο YouTube και όσο περισσότερο ανέβαζα, τόσο περισσότερο αυξάνονταν οι προβολές, φτάνοντας ακόμα και τις 100 χιλιάδες, πράγμα που μου φάνηκε σαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Ξυπνώ τώρα συνειδητοποιώντας ότι το Soldi έχει φτάσει τις προβολές των 100 εκατομμυρίων και με κάνει να καταλάβω ότι αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα, θα το κάνω και πάλι εκατομμύρια φορές.
Σας ευχαριστώ, ειλικρινά!

View this post on Instagram

Nel 2011 avevo iniziato a mettere delle cover in inglese su YouTube e più ne mettevo più le visualizzazioni aumentavano, anche ad arrivare a 100,000 views, che già mi sembrava un risultato spaventoso. Vedere che il video di SOLDI ha raggiunto 100 milioni di views mi fa capire che tutto ciò che ho fatto fino ad oggi lo rifarei altri milioni di volte. GRAZIE RAGAZZI , GRAZIE DAVVERO. — En 2011 comencé poner cover en inglés en YouTube y cuantas más ponía, más visitas tenía, incluso alcanzando las 100,000 vistas, lo que ya parecía un resultado muy bueno. Ver que el video de SOLDI ha alcanzado los 100 millones de reproducciones me hace comprender que todo lo que he hecho hasta ahora lo haría de nuevo millones de veces. GRACIAS CHICOS, DE VERDAD GRACIAS. — In 2011, I started uploading some covers in English on YouTube and the more I uploaded them, the more the views increased, even reaching 100k, which to me looked like an outstanding result. Waking up now and realising that Soldi has reached 100M views makes me understand that what I’ve done up until know, I’d do again millions of times. Thank you, THANK YOU TRULY

A post shared by Mahmood (@mahmood) on

Το βίντεο του Soldi σκηνοθετήθηκε από τον Attilio Cusani και συμβολίζει την προβληματική σχέση του Mahmood με τον πατέρα του. Η ατμόσφαιρα του βίντεο κλιπ αποτυπώθηκε με πολύ πετυχημένο τρόπο και στη σκηνή του Τελ Αβίβ.

Τα πέντε τραγούδια που ξεπέρασαν τα 100 views στο YouTube

Οι Ιταλοί είναι ένας αθεράπευτα μουσικός λαός και αυτό μπορεί κανείς εύκολα να το αντιληφθεί από το γεγονός ότι από τις πέντε συμμετοχές που βρίσκονται πάνω από τις 100 προβολές στο YouTube, οι τρεις είναι ιταλικές. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

Νο4 Alexander Rybak – Fairytale

Με περισσότερες από 103 εκατομμύρια προβολές το εν λόγω βίντεο είναι η μοναδική live εμφάνιση στη σκηνή του διαγωνισμού, που βρίσκεται σε αυτή την μικρή-επίλεκτη λίστα. Το βίντεο έχει ανέβει από έναν fan και δεν είναι καν από τον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού.

Νο3 Netta – Toy

Το βίντεο κλιπ του Toy, είναι το μοναδικό βίντεο από τον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού που βρίσκεται πάνω από τα 100 εκ. προβολές. Έχει ήδη ξεπεράσει τα 118 εκατομμύρια, ξεπερνώντας το φράγμα των 100 εκατομμυρίων τον Δεκέμβριο, εννέα μήνες μετά τον θρίαμβο του στην Λισαβόνα.

Νο2 Il Volo – Grande Amore

Περισσότερες από 157 εκατομμύρια προβολές για το διαχρονικό αγαπημένο των fans, Grande Amore των Il Volo. Μπορεί να χρειάστηκαν δυόμιση χρόνια στους Il Volo για να ξεπεράσουν το όριο των 100 εκατομμυρίων προβολών, η ανοδική τους πορεία όμως συνεχίζεται.

Νο1 Francesco Gabbani – Occidentali’s Karma

Το “Karma” του Frabcesco Gabbani μπορεί να ήρθε μόλις έκτο στη Eurovision 2017, κρατά όμως κάποια ρεκόρ που δύσκολα θα ξεπεραστούν. Αρχικά είναι η μοναδική συμμετοχή με πάνω από 200 εκατομμύρια προβολές (συγκεκριμένα 221 εκατομμύρια), καθιστώντας το αυτόματα ως την συμμετοχή του διαγωνισμού με τα περισσότερα views στο YouTube. Είναι επίσης το μοναδικό τραγούδι που κατάφερε να υπερβεί το φράγμα των 100 εκ. views πριν τον διαγωνισμό, σε ένα διάστημα μικρότερο των τεσσάρων μηνών από την στιγμή που ανέβηκε στο YouTube.

Όπως αντιλαμβάνεστε πολλές φορές η νίκη στην Eurovision δεν σου εξασφαλίζει και την εμπορική επιτυχία και τα παραπάνω παραδείγματα είναι περισσότερο από αντιπροσωπευτικά.

πηγή: Wiwibloggs

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *