Αυστραλία: Μεγάλη νικήτρια του The Voice η ομογενής Diana Rouvas!

Η 35χρονη ομογενής από το Σίδνεϊ, Diana Rouvas ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελικού του The Voice All Star της Αυστραλίας. Η Diana είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει στο δημοφιλές talent show τα τελευταία τρία χρόνια, χαρίζοντας ταυτόχρονα και την πρώτη νίκη στον μέντορα της, Boy George.

Η όγδοη σεζόν του The Voice  στην Αυστραλία, περιλάμβανε διαγωνιζόμενους που έλαμψαν σε προηγούμενες σεζόν τόσο του The Voice, όσο και άλλων talent show (X Factor, Australia Got Talent κλπ). Η Diana συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του The Voice, φθάνοντας στην πέμπτη θέση.

Όπως αποκάλυψε λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή, η παρουσιάστρια του show, Sonia Kruger, πάνω από 600.000 άνθρωποι συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

https://www.facebook.com/TheVoiceAu/videos/2288665751248681/

H μεγάλη νικήτρια αν και μεγάλο φαβορί τις τελευταίες ημέρες για την νίκη, δήλωσε έκπληκτη με το αποτέλεσμα:

Είμαι σοκαρισμένη! Με την καλή έννοια. Πιστεύω ότι ήταν μία πολύ απρόβλεπτη ψηφοφορία. Αυστραλία σε ευχαριστώ! Είμαι ευγνώμων.

Diana Rouvas – νικήτρια του The Voice All Star

Εκτός από ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την EMI, η Diana Rouvas κέρδισε και ένα χρηματικό έπαθλο, ύψους 100.000 δολαρίων.

Παρακάτω δείτε την εμφάνιση της Diana Rouvas στον τελικό του The Voice, στο διαχρονικό I Will Always Love You, της Whitney Houston:

Θα θέλατε να δείτε την Diana Rouvas και στη σκηνή της Eurovision;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *