Βαγγέλης Κακουριώτης Eurovision | «Όταν έρθει η στιγμή, θα πάω»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι ένα από τα ονόματα, που πολλοί θέλουν να δουν στη σκηνή της Eurovision. Ήδη, τη φετινή χρονιά, το ΡΙΚ, είχε κάνει κρούση στη δισκογραφική εταιρεία,  PANIK Records, του νεαρού καλλιτέχνη, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο, ο νεαρός τραγουδιστής να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2019.

Πρόσφατα, τον είδαμε στην πιο «καυτή» pop συνεργασία στα φετινά MAD VMA, με τον Luca Hänni, που εκπροσώπησε την Ελβετία στη Eurovision 2019 με το «She Got Me», που θεωρείται το hit της διοργάνωσης και κατέκτησε την 4η θέση στην τελική κατάταξη, κάνοντας τις φήμες να οργιάζουν για την επόμενη χρονιά, με πολλούς να το θεωρούν ως οιωνό που δείχνει τον Βάγγελη ως πιθανό εκπρόσωπο της Ελλάδας ή της Κύπρου τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία. Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και το 2016, όταν η Demy, εμφανίσθηκε στα MAD VMA με την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας εκείνης της χρονιάς Poli Genova.

Πρόσφατα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, μίλησε στο star.gr, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να τον δούμε στην Eurovision.

Το όνομά σου «παίζει» δυνατά για να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα ή την Κύπρο στην Eurovision και πολλοί fans του διαγωνισμού θεωρούν ότι έχεις το «πακέτο». Θα σε ενδιέφερε να πάρεις μέρος; Κι αν ναι, τι τραγούδι θα προτιμούσες να πεις;

Θα με ενδιέφερε, ναι και αν προκύψει η ευκαιρία θα την εκμεταλλευτώ. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση που αξίζει να συμμετέχει κάνεις. Όταν έρθει η στιγμή, θα έχουμε πιστέψει εγώ και συνεργάτες μου το τραγούδι που θα προκύψει και το project. Θέλω να αξίζει! Γιατί μια ωραία δουλειά δε χάνει πότε, μόνο κερδίζει!

Πριν λίγο καιρό, ο Βαγγέλης Κακουριώτης κυκλοφόρησε, από την Panik Records, το «Στενοχώρια Μου» με την υπογραφή του Φοίβου.

Θα θέλατε να δείτε τον Βαγγέλη Κακουριώτη στη σκηνή της Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *