Ελλάδα: Τα ονόματα που ακούγονται για την (νέα) ΕΡΤ

Μετά την χθεσινή παραίτηση του διευθύνοντα συμβούλου, αλλά και ολόκληρου του ΔΣ της εταιρείας, η κυβέρνηση της ΝΔ προχωράει στην στελέχωση της δημόσιας τηλεόρασης στη νέα της εποχή.

Τα ονόματα που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν στο Ραδιομέγαρο είναι αυτά των Δημήτρη Τσιόδρα, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιώργου Κουβαρά και Νίκου Στέφου. Όλοι τους με εντυπωσιακά βιογραφικά και πετυχημένοι στον τομέα τους.

Όπως αναφέρουμε και στο προηγούμενο μας άρθρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να προσθέσει στις δικές του αρμοδιότητες την εποπτεία της ΕΡΤ, κάτι που σημαίνει ότι η αναδιοργάνωση της δημόσιας τηλεόρασης προσλαμβάνει διαστάσεις προσωπικού στοιχήματος για τον νέο Πρωθυπουργό.

Φυσικά το ενδιαφέρον εστιάζεται και στον άνθρωπο που θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου, με τον Τζώνη Καλημέρη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την πλήρωση της συγκεκριμένης κομβικής θέσης.

1 reply
  1. Natasha
    Natasha says:

    Μόνο στην Ελλάδα η δημόσια τηλεόραση αλλάζει με τη καθε αλλαγη στη κυβέρνηση. Πρέπει να σταματησει η ερτ να γεμίζει κομματοσκυλα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *