Μάλτα: Υποψήφια στο X Factor η Destiny

Η 17χρονη Destiny Chukunyere, που το 2015 κέρδισε στην Junior Eurovision , είναι υποψήφια στο X Factor που πρόκειται να προβληθεί τους επόμενους μήνες μέσα από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας, καθιστώντας τον νικητή του τάλεντ σόου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον εκπρόσωπο της Μάλτας στο διαγωνισμό της Eurovision.

To 2015 η Destiny θα φέρει την Μάλτα στην πρώτη θέση της Junior Eurovision. με την εκπληκτική φωνή της και το ρετρό τραγούδι της, Not My Soul. Ένα χρόνο αργότερα θα λάβει μέρος στο Britain’s Got Talent, φθάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά. Φέτος, συμμετείχε στα φωνητικά της μαλτέζικης αποστολής στο Τελ Αβίβ, βοηθώντας στη σκηνή την Michela, που εκπροσώπησε τη χώρα της, μετά την νίκη της στο X Factor.

Στην Ολλανδία η πιθανότητα να δούμε την Destiny να εκπροσωπεί την Μάλτα είναι πολύ μεγάλη, αφού τόσο οι Μαλτέζοι fans, όσο και η δημόσια τηλεόραση της χώρας, φαίνεται πως πιστεύουν πολύ στη φωνή της.

Για να το καταφέρει βέβαια αυτό θα πρέπει να είναι η νικήτρια του X Factor, που θα μεταδοθεί τους επόμενους μήνες στη δημόσια τηλεόραση της Μάλτας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δίνοντας το προνόμιο στο νικητή του τάλεντ σόου, να εκπροσωπήσει την χώρα του, τον Μάιο στην Ολλανδία, στο διαγωνισμό της Eurovision.

Η Destiny φαίνεται πως κυνηγά το όνειρο και αυτή την ευκαιρία, αφού όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, έχει ήδη προκριθεί στο bootcamp, απ’ όπου και η φωτογραφία που παρατίθεται παρακάτω:

Στην τρίτη σειρά από πίσω, στα αριστερά κάθεται η Destiny, κατά τη διάρκεια του bootcamp.

Η ίδια ομάδα συντελεστών (κριτές, παρουσιαστής), της προηγούμενης σεζόν του X Factor, θα είναι και αυτή την χρονιά, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, πότε θα ξεκινήσει η μετάδοση του, αν και αυτό αναμένεται από τον Οκτώβριο, εφόσον τηρηθεί το περσινό χρονοδιάγραμμα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *