Ουκρανία: Θετικοί στο να εκπροσωπήσουν τη χώρα οι KAZKA

Το ουκρανικό συγκρότημα KAZKA αποτελούμενο απο τους Oleksandra, Mykyta και Dmytro δημιουργήθηκε το 2017. Έκτοτε έχουν προκαλέσει αίσθηση τόσο στην Ουκρανία όσο και σε άλλες χώρες για τον ήχο τους, που παντρεύει την ουκρανική παραδοσιακή μουσική με τη pop και την electro.

Έγιναν γνωστοί στους περισσότερους  fans του διαγωνισμού της Eurovision μέσα απο τη συμμετοχή τους στον ουκρανικό εθνικό τελικό, Vidbir 2019 όπου διαγωνίστηκαν με το τραγούδι Apart. Αν και ήρθαν στη τρίτη θέση, τους δώθηκε η ευκαιρία να είναι αυτοί οι εκπρόσωποι της χώρας αφού η Maruv και το  γυναικείο jazz συγκρότημα Freedom Jazz αρνήθηκαν τους όρους που επέβαλε ο ουκρανικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας (καταβολή χρηματικού ποσού – μη εμφάνιση στη Ρωσία κ.α.). Ωστόσο, και οι KAZKA αρνήθηκαν με τη σειρά τους, τους όρους οδηγώντας την Ουκρανία στην αποχή απο τον Διαγωνισμό το 2019.

Ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν για τους KAZKA. Σε συνέντευξη τους στο e-stage.gr δήλωσαν οτι θα ξαναπροσπαθούσαν να εκπροσωπήσουν την Ουκρανία στον Διαγωνισμό. Συγκεκριμένα δήλωσαν:

Φυσικά και θα προσπαθούσαμε ξανά αν έχουμε ένα πολύ καλό τραγούδι. Προς το παρόν γράφουμε το δεύτερό μας album, αν υπάρχει, σε αυτό το album, το κατάλληλο τραγούδι για Eurovision σαφώς και θα το κάνουμε!

Οι KAZKA εμφανίστηκαν και στην Ελλάδα στα πλαίσια του Colour Day Festival 2019. Το τραγούδι τους Cry που κυκλοφορεί στη χώρα μας απο τη Panik Records βρίσκεται για πολλές εβδομάδες στο νο.1 του ξένου airplay chart αλλά και στις αναζητήσεις μέσα απο την εφαρμογή Shazam.

Πιστεύεται θα δούμε τους KAZKA υποψηφίους στο Vidbir 2020;

πηγή: e-stage.gr

1 reply
  1. Natasha
    Natasha says:

    Η εμφάνιση τους στον εθνικό τελικό ηταν κατώτερη της μετριας. Αν βελτιωθούν, πολυ ευχαριστως να γίνουν εκπρόσωποι της χώρας

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *