Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκαλύπτει αν θα έστελνε την Ελένη Φουρέιρα ξανά στην Eurovision

Οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές έφεραν την αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία. Μια από τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης ήταν να προχωρήσει τις αλλαγές στην ΕΡΤ. Η ελληνική δημόσια τηλεόραση υπάγεται πλέον απευθείας στο πρωθυπουργικό γραφείο, δείγμα της μεγάλης βαρύτητας που δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΕΡΤ. Ένας YouTuber λοιπόν δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει τον νεοεκλεγέντα πρωθυπουργό, αν θα έστελνε την Ελένη Φουρέιρα ξανά στο Διαγωνισμό της Eurovision.

Η Ελένη Φουρέιρα που πέρα από την δεύτερη θέση που κατέλαβε στην Λισαβόνα με το Fuego, εντυπωσίασε την Ευρώπη και φέτος στο Τελ Αβίβ, με την εκρηκτική ερμηνείας της στην συμμετοχή της Ουκρανίας 2007, Lasha Tumbai.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το 2020 θα ήταν η ιδανική χρονιά για την ίδια να επιστρέψει στο διαγωνισμό.

Την πιθανότητα αυτή θέλησε να διευκρινίσει ένας YouTuber, που ρώτησε διαδικτυακά τον Κυριάκο Μητσοτάκη,  αν θα έστελνε την Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision.

Ο  Έλληνας πρωθυπουργός φυσικά δεν απάντησε ούτε θετικά, αλλά ούτε αρνητικά σε αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας ότι “Δεν μπορώ να δεσμευθώ”, με την Ελένη Φουρέιρα να σκάει στα γέλια.

Δείτε στο 23ο λεπτό:

Εν τω μεταξύ χθες βράδυ η Ελένη Φουρέιρα, μαζί με τον διευθυντή της δισκογραφικής της εταιρείας, Γιώργο Αρσενάκο και τον γενικό διευθυντή του ΡΙΚ, Μιχάλη Μαραθέφτη, δείπνησαν με φόντο την Ακρόπολη.

Θα προλάβει αυτή τη φορά η ΕΡΤ ή το ΡΙΚ θα “κλέψει” για μία ακόμα φορά την Ελένη Φουρέιρα, στέλνοντας την στην Eurovision για δεύτερη φορά;

πηγή:znews.gr
1 reply
  1. EscGR
    EscGR says:

    Να την στείλουμε γιατί όχι;Όλη η Ευρώπη την ξέρει τώρα. Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να πάει με το Fuego νο3…(λέω 3 γιατί το Replay ήταν το 2).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *