Ελλάδα: Όλα όσα δήλωσε η Κατερίνα Ντούσκα σε συνέντευξη της για τη συμμετοχή της στη Eurovision

Δύο μήνες μετά το τελικό της Eurovision και με αφορμή το live της στη Τεχνόπολη, η Κατερίνα Ντούσκα παραχώρησε συνέντευξη στο huffingtonpost.gr μιλώντας φυσικά και για την εμπειρία της στον Διαγωνισμό.

Αρχικά, ερωτήθηκε για το πως διαχειρίστηκε τη ξαφνική δημοσιότητα:

Υπήρχαν περίοδοι που δεν σήκωνα τηλέφωνα, έκανα πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν μ′ ενδιέφερε ποτέ να είμαι σελέμπριτι. Δεν κάνω μουσική γι αυτό τον λόγο. […] Δεν ήθελα ποτέ να γίνω τηλεοπτικός μαϊντανός. Όταν τελείωσε ο διαγωνισμός δεν με ενδιέφερε να εμφανίζομαι σε εκπομπές – που θα μπορούσα, είχα τις προτάσεις. […] Με αναγνωρίζει κόσμος, αλλά και πάλι όποτε μου απευθύνεται, στον δρόμο, το κάνει για παράδειγμα, με ευγένεια και διακριτικότητα. Νομίζω ότι αυτό το κατακτάς με την προσωπική σου στάση.

Επίσης ερωτήθηκε για το πως ήταν 5 λεπτά πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision:

Ουσιαστικά αυτό που κάνεις τα τελευταία λεπτά πριν είναι να συνδέεσαι, το τεχνικό μέρος. Πρώτα βάζεις ακουστικά, μετά σου δίνουν ένα μικρόφωνο, μετά σε πάνε σε ένα δωματιάκι όπου βλέπεις τον προηγούμενο καλλιτέχνη που τραγουδάει. Όπου μέσα σε όλο αυτό τον χαμό, εσύ πρέπει να διατηρήσεις ένα state of mind πολύ συγκεκριμένο, να είσαι ζεν. Αναπνοές -πολύ σημαντικό αυτό- και προσπάθεια να απομονωθείς, να συγκεντρωθείς. Ξεκινάει όλο αυτό και είναι περίεργο γιατί, όπως είπες, είναι τηλεοπτικό. Το μεγάλο κοινό από την τηλεόραση βλέπει, αλλά παράλληλα έχεις και 10.000 ανθρώπους μπροστά σου. Οπότε έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτό. Προσωπικά, στο κοινό της αρένας απευθυνόμουν. Αλλά παράλληλα, πρέπει να απευθύνεσαι και στην τηλεόραση.

Αρνητική ήταν η απάντηση της στο αν θα ξανασυμμετείχε στη Eurovision. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Δεν θα το έκανα ξανά. Δεν είμαι καλλιτέχνης διαγωνισμού. Δεν θέλω να κάνω καριέρα στους διαγωνισμούς. Για μένα είναι once in a lifetime. Μια φορά στη ζωή το κάνεις. Έχω αποκομίσει υπέροχα πράγματα, με γνώρισε πάρα πολύς κόσμος, συνδέθηκε μαζί μου κόσμος -αυτός ο κόσμος είναι ακόμη μαζί μου και ελπίζω να είναι και στα επόμενα μου βήματα- και όπως είπα, η γνώση είναι ανεκτίμητη. […]

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το αν συναντήθηκε με τη Madonna:

Δεν μπορούσε κανένας να τη συναντήσει. Ήταν σε απόσταση μερικών μέτρων όταν έδινε τη συνέντευξη της και είπε κάτι που εκείνη τη στιγμή όντως συγκινήθηκα, γιατί μέσα στην όλη πίεση ήταν πολύ ωραίο να το ακούς από έναν επαγγελματία σαν τη Μαντόνα, ότι όλοι εσείς εδώ μέσα που έχετε περάσει στον τελικό είστε νικητές. Έχετε δουλέψει σκληρά κι έχετε κάνει πολλές θυσίες -γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει αυτό.

Η Κατερίνα Ντούσκα εκπροσώπησε φέτος τη χώρα μας με το τραγούδι Better Love. Αν και αγαπημένο πολλών fan και δημοσιογράφων, εν τέλει, περιορίστηκε στην 21 θέση.

Η Κατερίνα Ντούσκα θα βρεθεί, αύριο, 17 Ιουλίου στη Τεχνόπολη στο Γκάζι στα πλαίσια του Full Moon Fiesta. (Είσοδος ελεύθερη)

πηγή: huffingtonpost.gr

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *