Ρουμανία: Ο MIHAI ψάχνει την τέλεια μπαλάντα για να νικήσει στην Eurovision 2020!

Αν έχετε υπόψιν την πιο τέλεια μπαλάντα, τότε δεν έχετε παρά να την στείλετε στον MIHAI, προκειμένου να τον βοηθήσετε να νικήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία.

Μέσω των Facebook, ο MIHAI που εκπροσώπησε την Ρουμανία στην Eurovision 2006 και κατέκτησε την τέταρτη θέση για την χώρα του, με το πασίγνωστο σε όλους Tornero, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους συνθέτες, που θεωρούν ότι έχουν γράψει μια μπαλάντα που ταιριάζει στη φωνή του, να του την στείλουν προκειμένου να επιλέξει την καλύτερη και το 2020 να κερδίσει την Eurovision για λογαριασμό της Ρουμανίας.

Είμαι αποφασισμένος να κερδίσω τη Eurovision. Και επειδή μερικοί από τους συναδέλφους μου με ονόμασαν KING OF BALLADS, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μπορώ μόνο να εντυπωσιάσω στο μέγιστο μια διεθνή κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό με ένα αργό τραγούδι.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο MIHAI θα προσπαθήσει να ξαναβρεθεί στην σκηνή της Eurovision, αφού τα τελευταία ειδικά χρόνια κάνει απέλπιδες προσπάθειες, χωρίς όμως ποτέ να επιτύχει τον σκοπό του. Φέτος, αν και είχε δηλώσει συμμετοχή στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας, απέσυρε την συμμετοχή χωρίς ουσιαστικά να διαγωνισθεί, κατηγορώντας μάλιστα τη διαδικασία ως αδιαφανή.

Για να μπορέσει βέβαια ο MIHAI να κάνει πράξεις τις “απειλές” του θα πρέπει είτε να κερδίσει στο Selectia Nationala (εθνικός τελικός της Ρουμανίας), είτε να επιλεγεί από την δημόσια τηλεόραση της χώρας του, εφόσον αυτή επιλέξει την οδό της απευθείας ανάθεσης.

Πιστεύετε ότι μπορεί ο MIHAI να επαναλάβει τον θρίαμβο του Tornero;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *