Breaking News: Παρούσα η Ελλάδα στην ιταλική εκδοχή των “Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα” – Euro Games!

Όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα, η Ελλάδα θα είναι μία από τις έξι χώρες που θα λάβουν μέρος στην ιταλική εκδοχή των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα, που ονομάζονται Euro Games.

Χωρίς να αποκαλύπτεται ποιος ή ποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι αυτοί, το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, αναφέρουν ότι η Mediaset Group, που είναι η παραγωγός εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις για την συμμετοχή και μετάδοση των Euro Games και στην χώρα μας.

Οι χώρες που λέγεται ότι θα συμμετάσχουν είναι, πλην φυσικά της Ιταλίας, οι Γερμανία, Ρωσία, Ισπανία, Πολωνία και Ελλάδα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από τις 16 Σεπτεμβρίου στα στούντιο της Τσινετσιτά στην Ρώμη και θα διαρκέσουν έξι ολόκληρες εβδομάδες!

Τα Euro Games είναι ένα από τα δύο shows που ανακοινώθηκαν αυτό το καλοκαίρι και φιλοδοξούν να αναβιώσουν το δημοφιλές πρόγραμμα της EBU, Jeux Sans Frontières (Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα), το οποίο μεταδόθηκε για τελευταία φορά το 1999. Η France Télévisions ανακοίνωσε για πρώτη φορά στα τέλη Ιουνίου, ότι η έκδοσή της θα πραγματοποιηθεί υπό την ονομασία Jeux Sans Frontières, έχοντας μάλιστα αποκτήσει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την EBU, ενώ η ιταλική Mediaset ανακοίνωσε λίγο αργότερα ότι θα πραγματοποιήσει τα EuroGames.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα και για την συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτά μπορείτε να βρείτε σε προηγούμενό μας άρθρο.

Αυτό που απομένει πλέον να δούμε είναι αν όντως ισχύει το ρεπορτάζ των ιταλικών μέσων και ποιος εγχώριος τηλεοπτικός σταθμός θα είναι αυτός που θα μεταδώσει τα Euro Games!

πηγή: TV Blog

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *