Luca Hänni: «Η Eurovision ταιριάζει πολύ στον Βαγγέλη Κακουριώτη»

Ο Luca Hänni, που εκπροσώπησε την Ελβετία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το She Got Me, στα πλαίσια των MAD VMA 2019, εμφανίσθηκε στη σκηνή μαζί με τον Βαγγέλη Κακουριώτη, ερμηνεύοντας το τραγούδι που έφερε την Ελβετία στην 4η θέση.

Με αφορμή την εμφάνισή του στα MAD VMA 2019, το peoplegreece συνάντησε τον ταλαντούχο 24χρονο τραγουδιστή στα γραφεία της Panik Records, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Βαγγέλη Κακουριώτη αλλά και για την Ελένη Φουρέιρα.

Η συζήτηση στράφηκε γύρω από τη Eurovision με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά:

Πολλοί είναι αυτοί, που θεωρούν πως ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι κατάλληλος για να πάει στη Eurovision…

Δεν μιλήσαμε καθόλου γι’ αυτό, όμως, είμαι σίγουρος πως η Eurovision του ταιριάζει πολύ. Θεωρώ πως θα τα πήγαινε καλά και είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσει με την πρώτη ευκαιρία.

Ενώ μίλησε και για την Ελένη Φουρέιρα:

Ποια είναι η γνώμη σου για την Ελένη Φουρέιρα; Έτυχε να τη συναντήσεις στο Τελ Αβιβ;

Η Ελένη είναι φανταστική. Είναι υπέροχη performer, εξαιρετική. Ο τρόπος που συνδυάζει το τραγούδι με το χορό, είναι μοναδικός. Μου αρέσει πάρα πολύ! Στο Τελ Αβίβ την συνάντησα και ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες. Μου ευχήθηκε «καλή επιτυχία» και είπαμε να τα πούμε ξανά σύντομα. Μέχρι εκεί όμως, δεν είχαμε το χρόνο για να πούμε περισσότερα….

Πρόσφατα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, μαζί με τον Φοίβο, κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι του νεαρού καλλιτέχνη, με τίτλο Στεναχώρια μου.

Πηγή: peoplegreece

Θα θέλατε να δείτε τον Βαγγέλη Κακουριώτη στη σκηνή της Eurovision;

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *