Η επίσημη ανακοίνωση για την συμμετοχή της Ελλάδας στα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα

Τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα, 20 χρόνια μετά το τέλος του επιστρέφουν φέτος και μάλιστα όπως έχουμε ξαναγράψει εις διπλούν. Από τη μια μεριά είναι τα EuroGames που γίνονται υπό την αιγίδα του ιταλικού καναλιού Canale 5 και από την άλλη αυτά που προγραμματίζει η γαλλική δημόσια τηλεόραση France TV. Σήμερα επιβεβαιώθηκε και επισήμως η παρουσία της Ελλάδας στα EuroGames.

Η ιστοσελίδα της Cineccita ξεκίνησε την προπώληση των εισιτηρίων για το κοινό που θέλει να βρεθεί στα γυρίσματα των επεισοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Στο Cinecitta World τα EuroGames , η τριάντα πρώτη έκδοση των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα!

Μετά από 20 χρόνια, η πιο δημοφιλής διεθνής εκπομπή παιχνιδιών θα μεταδοθεί ξανά, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο του 2019, στο Canale 5 με τους Ilary Blasi και Alvin .

Οι αγώνες μεταξύ ευρωπαϊκών εθνών που ενθουσιάζουν εκατομμύρια θεατές, επιστρέφουν με μια ολοκαίνουργια έκδοση όπου η Ιταλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ρωσία, η Ελλάδα και η Πολωνία θα αγωνιστούν για τη νίκη, αμφισβητώντας ο ένας τον άλλον σε πολλά παιχνίδια.

Τα γυρίσματα θα γίνουν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, ενώ ο ΣΚΑΙ που έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την Ελλάδα, δεν έχει ακόμα ανακοινώσει πότε έχει σκοπό να τα προβάλει, αλλά ούτε ποιες έξι πόλεις θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας, στα έξι επεισόδια των EuroGames.

Επικρατέστερος πάντως παρουσιαστής φαίνεται ότι είναι ο Θέμης Γεωργαντάς, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

πηγή: cinecitta
7 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *