Ιάσονας Μανδήλας: “Αν μου κάνουν πρόταση για τη Eurovision θα πάω τρέχοντας”!

Σε νέα συνέντευξη του ο Ιάσονας Μανδήλας, που πρόσφατα έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο δηλώνει και πάλι την επιθυμία του να συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision.

Ο νεαρός χορευτής και τραγουδιστής, επαναλαμβάνει στην συνέντευξη του στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο, όσα περίπου είπε και στην δική μας συνέντευξη.

Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο. Αυτό που θυμάμαι είναι στον ημιτελικό που επειδή είχε νερό γλίστρησα λίγο και απλώς πέρασαν από το μυαλό μου τα πάντα εκείνη την ώρα. Αν μου κάνουν πρόταση για τη Eurovision θα πάω, θα πάω τρέχοντας!

Ιάσονας Μανδήλας

Ιάσονας Μανδηλάς, κυκλοφόρησε πριν από έναν μήνα το πρώτο του single Χίλια Κομμάτιασε συνεργασία με την Minos EMI / Universal. Οι περισσότεροι από εμάς τον γνώρισαν το 2017 όταν βρέθηκε στο πλάι της Demy, στην σκηνή της Eurovision στο Κίεβο. Αργότερα συμμετείχε και στο τάλεντ σόου χορού του ΑΝΤ1, So You Think You Can Dance. Πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, σε ένα εκρηκτικό ντουέτο, στην σκηνή των MAD VMA 2019.

Θα θέλατε να τον δείτε να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision;

2 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Μανδηλάς Eurovision | Ο ανερχόμενος pop τραγουδιστής, Ιάσονας Μανδηλάς, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με κάθε εμφάνιση του […]

  2. […] Το show άνοιξαν οι  Alcatrash και ο, αγαπημένος σε όλους μας, Ιάσονας Μανδηλάς. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *