Ιταλία: Ο Amadeus νέος παρουσιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ του Sanremo!

Η φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκε, καθώς η RAI ανακοίνωσε ότι ο νέος παρουσιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ του Sanremo, που του χρόνου θα γιορτάσει τα 70 του χρόνια, είναι ο Amadeus.

Ο Amadeus (ψευδώνυμο του Amedeo Umberto Rita Sebastiani ) γεννήθηκε στη Ραβένα και σήμερα είναι 57 ετών. Πρόκειται για έναν από τους σπουδαιότερους και δημοφιλέστερους παρουσιαστής της ιταλικής τηλεόρασης. Έχει υπάρξει και ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά και dj. Στην πολύχρονη καριέρα του έχει περάσει τόσο από τη RAI, αλλά και όλους τους μεγάλους ιταλικούς ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, πάντοτε παρουσιάζοντας προγράμματα με μεγάλη τηλεθέαση.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν ότι ο Amadeus θα ήταν ο καταλληλότερος άνθρωπος να διαδεχθεί τον Baglioni στην καλλιτεχνική διεύθυνση του ιστορικού μουσικού Φεστιβάλ, αφού μπορεί να εγγυηθεί τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του.

Η ανακοίνωση της RAI αναφέρει ότι η ιταλική δημόσια τηλεόραση βάζει τα δυνατά της προκειμένου την επόμενη χρονιά να πραγματοποιηθεί ένα επετειακό Sanremo, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτομίες. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Ρώμη και στην οποία αποφασίστηκε να υπάρξει μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των δισκογραφικών εταιρειών και του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ, για την επιλογή των καλλιτεχνών, αλλά και των τραγουδιών που θα διαγωνισθούν από τις 4 έως και τις 8 Φεβρουαρίου στο Teatro Ariston. Στόχος είναι να υπάρξει μεγαλύτερη αποτύπωση των νέων μουσικών τάσεων και ρευμάτων μεταξύ των συμμετεχόντων.

“Στο όνομα της χορωδίας και του εορτασμού”, η RAI μας υπόσχεται ένα Sanremo διαφορετικό, που θα εντυπωσιάσει τον καθένα. Εμείς φυσικά θα παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε για κάθε τι που αφορά την μεγάλη γιορτή του ιταλικού τραγουδιού.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *