Ο ελληνοαμερικάνος Sandro Nicolas υποψήφιος στο New Wave 2019

Από τις 24 έως και τις 29 Αυγούστου διεξάγεται στο Σότσι της Ρωσίας το φετινό φεστιβάλ του New Wave, όπου πέρσι όπως ίσως να θυμάστε κάποιοι από εσάς, είχαμε και την συμμετοχή της Demy. Φέτος, το ελληνικό ενδιαφέρον φαίνεται να επικεντρώνεται στον ελληνοαμερικανό Sandro Nicolas, που όπως θα δείτε, νομίζουμε ότι θα εντυπωσιάσει.

Ο Sandro Nicolas (Alessandro Ruetten) έχει πατέρα Αμερικανό και μητέρα Ελληνίδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία, ενώ σήμερα είναι 23 ετών. Το 2018 συμμετείχε στην γερμανική έκδοση του The Voice, φθάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ομιλεί άπταιστα ελληνικά, αφού βρίσκεται στην χώρα μας πολύ συχνά. Μια ματιά στο προφίλ του στο instagram θα σας πείσει:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🦁

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandro Nicolas (@alessandro.ruetten) στις

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο New Wave 2019 και γιατί όχι σύντομα και στην σκηνή της Eurovision!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] τον Sandro Nicolas διαβάσατε και σε προηγούμενα μας άρθρα. Είναι 23 ετών και αρκετά δημοφιλής στην Γερμανία, αφού […]

  2. […] τον Sandro Nicolas διαβάσατε ξανά σε προηγούμενο μας άρθρο, με αφορμή την συμμετοχή του στο New Wave Festival, τον […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *