Παρούσα η Ελλάδα και στα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα – Στο ΣΚΑΙ η μετάδοση τους!

Μετά την είδηση για την συμμετοχή της Ελλάδας στα EuroGames, την ιταλική εκδοχή των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα, τώρα φαίνεται ότι η χώρα μας θα λάβει μέρος και στην επαναφορά της κλασσικής μορφής του project των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα. Μάλιστα αναφέρεται ότι το κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής στην Ελλάδα είναι ο ΣΚΑΙ!

Το zappit σε χθεσινό του άρθρο αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα είναι μία από τις πέντε χώρες που θα συμμετάσχουν στην αναβίωση των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα, που πραγματοποιείται από την γαλλική δημόσια τηλεόραση και την εταιρεία παραγωγής Banijay. Οι υπόλοιπες χώρες είναι η Γαλλία, η Ρωσία, η Ιταλία και η Ισπανία.

Τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα θα μεταδοθούν στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, σε αντίθεση με τα EuroGames που θα λάβουν χώρα στο πρώτο μισό. Ήδη πάντως ο ΣΚΑΙ αναζητεί τον διάδοχο της Δάφνης Μπόκοτα και του Κώστα Σγόντζου, στη θέση δηλαδή του Έλληνα παρουσιαστή.

Η σειρά θα περιλαμβάνει έξι επεισόδια και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και στις πέντε συμμετέχουσες χώρες. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη παραγωγή, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ δαπανούσε κάθε χρόνο για την συμμετοχή μας περίπου 100 εκατομμύρια δραχμές (283.203 ευρώ).

Με ενδιαφέρον αναμένουμε πλέον να μάθουμε και το κανάλι που θα εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης των EuroGames.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *