Ρουμανία: Ο Ovi συνθέτης του νέου τραγουδιού της Laura Bretan. Είναι για την Eurovision;

Με μία φωτογραφία στα κοινωνικά του δίκτυα ο Ovi, που εκπροσώπησε δύο φορές την Ρουμανία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision (2010 και 2014), έχοντας μάλιστα πετύχει την καλύτερη θέση της χώρας (3ος το 2010 με το Playing With Numbers), μας αποκάλυψε ότι είναι στο studio, ηχογραφώντας μαζί με την Laura Bretan, την μεγάλη αδικημένη του εθνικού τελικού, ένα καινούριο του τραγούδι.

Το τραγούδι πρόκειται για μία μπαλάντα και συνθέτες του κομματιού, πέρα από τον ίδιο φυσικά είναι και η Shani Rose, επίσης γνωστή συνθέτρια στη Ρουμανία, από τις συμμετοχές στους εθνικούς τελικούς της χώρας.

Εκτός από την είδηση καθ’ αυτή, αξίζει προσοχής το γεγονός ότι ο Ovi φοράει ένα t-shirt με το LGBT ουράνιο τόξο, καθώς όπως ίσως θα θυμάστε ακόμη, θύελλα αντιδράσεων είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις της Laura Bretan, αλλά και ο συνθέτης της συμμετοχής της στο φετινό Selectia Nationala, που είχαν χαρακτηριστεί από πολλούς ομοφοβικές.

Παρά το γεγονός ότι η Laura Bretan ήταν το μεγάλο φαβορί για να εκπροσωπήσει την Ρουμανία στο Τελ Αβίβ, η ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής της στέρησε τη νίκη. Τελικά την Ρουμανία εκπροσώπησε η Ester Peony με το On A Sunday, που δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Δείτε παρακάτω το Dear Father της Laura Bretan:

Θα θέλατε να δείτε τον Ovi και την Laura Bretan να ενώνουν τις δυνάμεις τους στην επόμενη συμμετοχή της Ρουμανίας για τον Διαγωνισμό της Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *