Ρωσία: Ακούστε το τραγούδι που ο Sergey Lazarev ηχογράφησε για την Eurovision 2019

O Sergey Lazarev εκπροσώπησε τη Ρωσία στο φετινό Διαγωνισμό της Eurovision 2019, που έλαβε χώρα στο Τελ Αβίβ, με το τραγούδι Scream κατακτώντας την 3η θέση με 370 βαθμούς. Όπως είναι γνωστό, το τραγούδι υπέγραψε ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος, με τον Philipp Kirkorov και την Sharon Vaughn.

Πριν την ανακοίνωση του Scream, ο Sergey είχε δηλώσει ό,τι είχε ηχογραφήσει 3 τραγούδια για την Eurovision. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του όπου υπάρχει και ένα τραγούδι στα αγγλικά. Το γεγονός ό,τι είναι το μόνο αγγλικό κομμάτι στο άλμπουμ και ό,τι συνθέτης του είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οδηγούν στο συμπέρασμα ό,τι αυτό είναι ένα από τα τρία τραγούδια που ο Lazarev ηχογράφησε για τη Eurovision 2019. Επίσης, η διάρκεια του κομματιού είναι κάτω των 3 λεπτών.

Το τραγούδι έχει τίτλο Goddess. Το Goddess θα μπορούσε να θεωρηθεί και μία απάντηση στο περσινό νικητήριο κομμάτι του Διαγωνισμού, Toy της Netta, καθώς οι στίχοι του τραγουδιού «θεοποιούν» τη γυναίκα, δείχνοντας τον απέραντο σεβασμό των ανδρών απέναντι της.

Πως σας φαίνεται το Goddess; Θεωρείτε ό,τι θα είχε πιο υψηλή θέση από το Scream; 

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *