Σουηδία: Η Amanda Aasa πρώτη υποψήφια του Melodifestivalen 2020

Μπορεί να είναι μόνο Αύγουστος, αλλά έχουμε ήδη τον πρώτο υποψήφιο για το Melodifestivalen 2020, αλλά και τον πρώτο καλλιτέχνη που είναι επισήμως και υποψήφιος για να εκπροσωπήσει την χώρα του, στην Eurovision 2020 στην Ολλανδία! Οχτώ καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν στον ραδιοφωνικό διαγωνισμό του P4 Nästa, που μεταδόθηκε ζωντανά από τη Linköping Konsert & Kongress χθες βράδυ και η Amanda Aasa επιλέχθηκε να είναι αυτή που θα δοκιμάσει την τύχη της στο Melodifestivalen 2020 τον Φεβρουάριο.

Πήρε το εισιτήριο, χωρίς όμως να νικήσει

Ενώ η Amanda Aasa πήρε το εισιτήριο της κριτικής επιτροπής για τον σουηδικό εθνικό τελικό, δεν ήταν όμως αυτή που κέρδισε τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό. Ο νικητής ήταν ο Tim Lööv, με το τραγούδι του All I Need Is You.

Μπορείτε να ακούσετε τις συμμετοχές του τελικού του P4 Nästa παρακάτω:

  1. “Through Fire And Rain” – Faith Kakembo
  2. “Further Apart” – Hildur Höglind
  3. “Lovenote” – Hugo Andersson
  4. “Gå hem” – Amanda Aasa
  5. “King of the Ocean” – Zulueta
  6. “No Ordinary Girl” – Tova Glyt
  7. “All I Need is You” – Tim Lööv
  8. “Oh No” – Browsing Collection

Με διαφορετικό τραγούδι η Amanda στο Melodifestivalen

Φυσικά, καθώς οι κανόνες του Melodifestivalen υπαγορεύουν ότι τα τραγούδια δεν μπορούν να αποκαλυφθούν πριν από τον διαγωνισμό, αλλά και για τον πρόσθετο λόγο ότι οι συμμετοχές του P4 Nästa ήταν διαθέσιμες στο κοινό πριν την καταλυτική ημερομηνία της 1/9, το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει η Amanda στο Melodifestivalen θα είναι διαφορετικό από αυτό που ερμήνευσε χθες.

Το 2019, οι Lovers of Valdaro κέρδισαν επίσης το εισιτήριο για το Melodifestivalen από το P4 Nästa χωρίς να κερδίσουν τον διαγωνισμό. Στον ημιτελικό του Melodifestivalen, κατέληξαν στην έβδομη και τελευταία θέση. Οι Les Gordons και Stiko Per Larsson δεν τα πήγαν πολύ καλύτερα το 2017 και 2018 αντίστοιχα, καθώς αποκλείστηκαν αμφότεροι στην έκτη θέση. Μέχρι στιγμής κανείς καλλιτέχνης που κέρδισε την συμμετοχή του στο Melodifestivalen μέσω του P4 Nästa δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, ούτε καν στο γύρο δεύτερης ευκαιρίας.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *