Αυστρία: Ο Tom Neuwirth δηλώνει πως δεν ξέρει που είναι η Conchita Wurst

Την Conchita Wurst τη γνωρίσαμε οι περισσότεροι από την εμφάνιση της στον εθνικό τελικό της Αυστρίας, το μακρινό 2012, όπου διαγωνίσθηκε με το τραγούδι That’s What I Am, κατακτώντας τη 2η θέση, πίσω από τους τότε εκπροσώπους της χώρας Trackshittaz.

Το 2014, η κρατική τηλεόραση της χώρας ανακοίνωσε ό,τι η Conchita, θα εκπροσωπήσει την Αυστρία στο Διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Rise Like a Phoenix, μια συμμετοχή που μετά τις πρόβες και ειδικότερα μετά τον Πρώτο Ημιτελικό έγινε υποψήφια για το βραβείο, το οποίο κατέκτησε, με τα μίντια να ασχολούνται με την «Κυρία με το μούσι», προκαλώντας αντιδράσεις και με πολλούς να μιλούν για νίκη της διαφορετικότητας.

Η Conchita Wurst, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Tom Neuwirth, έδωσε συνέντευξη σε μια ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή, όχι όμως σαν Conchita άλλα ως Tom.

Φυσικά ο οικοδεσπότης του show τον ρώτησε που είναι η Conchita με τον Tom να απαντά:

Δεν έχω ιδέα πού είναι. Υπάρχουν κάποια παπούτσια που λείπουν.

Να σημειώσουμε εδώ ό,τι τον τελευταίο καιρό πολλοί έλεγαν ό,τι η Conchita «είναι νεκρή»! Με την ίδια να δηλώνει ό,τι η Conchita είναι χαμένη. Μάλιστα, έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που είδαμε τελευταία φορά την Conchita. Στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ η Conchita ήταν μέρος του διαδοχικού σόου “Switch Song”, όπου τραγουδούσε το Heroes του Måns Zelmerlöw, αλλά όχι ως drag. Παρουσιάστηκε ακόμα ως Conchita.

Κοιτάζοντας τη ροή του Instagram του νικητή της Eurovision, είναι ασφαλές να πούμε ότι η τελευταία φορά που η Conchita έκανε μια «πραγματική εμφάνιση» ήταν τον περασμένο Απρίλιο για να «γεννήσει» τότε τον Tom κατά τη διάρκεια των αυστριακών μουσικών βραβείων, Amadeus 2019. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#AAMA2019 – tune in at 21:55 hair @mrmartinz body @norarieser @and_i_accessories heels @louboutinworld styled by @jpheg @amadeusawards @orf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Conchita WURST (@conchitawurst) στις

Τέλος ο Tom ανέφερε:

Βαρέθηκα πολύ! Είχα κολλήσει με αυτή τη ντίβα. Πάντα ήθελα να είμαι η Celine Dion. Η καθημερινότητα μου ήταν ίδια και έπρεπε να εξελιχθώ και να διασκεδάσω. Όταν έπαιζα ως Conchita, αυτή ήταν η έκδοση που ένιωθα. Αυτό ήταν το πρόσωπο που ήθελα να είμαι, επειδή με το μακιγιάζ και όλα αυτά, αισθάνεσαι λίγο πιο δυνατός.

Πηγή: EurovisionWorld.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *