Ελλάδα: Ανακοινώθηκε επισήμως η νέα ηγεσία της ΕΡΤ | Ζούλας και Γαμπρίτσος στην Αγία Παρασκευή

Πριν από λίγο η κυβέρνηση με μια λιτή ανακοίνωση επιβεβαίωσε όλα όσα διαβάσατε στα προηγούμενα μας άρθρα και αφορούν τις αλλαγές στην κορυφή της πυραμίδας της ΕΡΤ.  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για τη θέση του Προέδρου προτείνεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος.

Οι Κωνσταντίνος Ζούλας και Γιώργος Γαμπρίτσος θα αντικαταστήσουν τους Χρήστο Λεόντη και Γιάννη Δρόσο που είχαν οριστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και δήλωσαν την παραίτησή τους, αμέσως μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε και τον Τζώνη Καλημέρη να επιστρέφει στην ΕΡΤ, αφού σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, του έχει προταθεί η θέση του διευθυντή προγράμματος της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης και αναμένεται η απάντηση του.

Η μικρή καθυστέρηση στην ανακοίνωση των νέων επικεφαλής της ΕΡΤ συνέβη, γιατί πρώτα έπρεπε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κωνσταντίνου Ζούλα στο Μέγαρο Μαξίμου, ως υπεύθυνος του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού. Στη μέχρι πρότινος θέση του Κωνσταντίνου Ζούλα, μεταβαίνει ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Τα βιογραφικά του Κωνσταντίνου Ζούλα και του Γιώργου Γαμπρίτσου

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της σχολής Μωραΐτη και σπούδασε νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης. Σε ηλικία 19 ετών ασχολείται για πρώτη φορά με τη δημοσιογραφία στο «Αθήνα 9.84». Έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Μεσημβρινή», «Καθημερινή», ενώ έχει υπάρξει και ανταποκριτής στις Βρυξέλλες. Αργότερα, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, στον ΑΝΤ1, στο ΣΚΑΪ και στην ΕΡΤ. Το τελευταίο διάστημα ήταν επικεφαλής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο  Γιώργος Γαμπρίτσος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός. Τη δεκαετία του 1980 εργάστηκε ως μηχανικός ανάπτυξης και διευθυντικό στέλεχος στο τηλεοπτικό δίκτυο CΒS στη Νέα Υόρκη. Είναι απόφοιτος του Ρolytechnic University of Νew Υork, με πτυχίο στην Ηλεκτρομηχανική. Πριν αναλάβει καθήκοντα στην ΕΡΤ είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΝetΜed ΑΕ (Νova), ενώ στο παρελθόν ήταν γενικός διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών του τηλεοπτικού σταθμού Μega. Μετά το Ραδιομέγαρο ο κ.Γαμπρίτσος βρέθηκε στη γενική διεύθυνση του ΟΤΕ TV, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον Απρίλιο του 2013.

Εμείς τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

1 reply
  1. eurogreek
    eurogreek says:

    Είναι νέοι άνθρωποι, άνθρωποι της αγοράς κ άνθρωποι που τους ενδιαφέρει η εμπορικότητα. Φαντάζομαι ότι θα θέλουν να αξιοποιήσουν το προϊόν που τους φέρνει κ τόσο μεγάλη τηλεθέαση. Η αρχή καλή αναμένουμε να δούμε τώρα τις αποφάσεις της νέας διοίκησης
    Μακάρι να πάει κ ο Καλημέρης.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *