Ελλάδα: Ο Κωνσταντίνος Ζούλας αναλαμβάνει την ΕΡΤ

Μπορεί να είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα για την ΕΡΤ, μετά την πολιτική αλλαγή στη χώρα τον προηγούμενο μήνα, αλλά τελικά ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας, που ήταν και το φαβορί, θα είναι ο νέος ισχυρός άνδρας στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ο Κωνσταντίνος Ζούλας έψαχνε τον αντικαταστάτη του στο Μέγαρο Μαξίμου, στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού πριν αναλάβει καθήκοντα στην ΕΡΤ.

Ο αντικαταστάτης βρέθηκε και έτσι πλέον πολύ σύντομα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, θα ανακοινωθεί και η τοποθέτηση του στην ΕΡΤ. Ο Δημήτρης Τσιόδρας, επίσης δημοσιογράφος, θα αντικαταστήσει τον Κωνσταντίνο Ζούλα, στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας στην ΕΡΤ και ο Δημήτρης Τσιόδρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Απομένει να δούμε με την επίσημη ανακοίνωση αν ο Κωνσταντίνος Ζούλας αναλάβει Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος ή και τα δύο στην νέα εποχή της ΕΡΤ;

Μετά και τις επίσημες ανακοινώσεις της νέας διοίκησης της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, που αναμένονται αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για την συμμετοχή μας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Θα σημαίνει η αλλαγή διοίκησης στην ΕΡΤ και επιστροφή της Ελλάδας στις επιτυχίες;

πηγή: Πρώτο Θέμα
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *