Ηνωμένο Βασίλειο: Υποψήφια με το κόμμα του Brexit πρώην νικήτρια της Eurovision

Η τραγουδίστρια των Bucks Fizz, Jay Aston, ανακοινώθηκε ως υποψήφια βουλευτής του κόμματος του Νίγκελ Φάρατζ, που υποστηρίζει αναφανδόν την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου, από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Νίγκελ Φάρατζ ανακοίνωσε τη λίστα με τους 635 υποψηφίους του κόμματος του (Brexit Party), σε πιθανές βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Jay Aston θα είναι υποψήφια στο Λονδίνο, στην περιοχή του Κένσινγκτον.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι βουλευτικές έδρες κατανέμονται σε μονοεδρικές περιφέρειες. Η περιφέρεια που κατεβαίνει υποψήφια η Jay Aston θεωρείται δύσκολη για το κόμμα της, αφού το Λονδίνο ψήφισε εμφατικά υπέρ της παραμονής της χώρας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Την έδρα τώρα στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια κατέχει το εργατικό φιλοευρωπαικό κόμμα.

H 58χρόνη σήμερα Jay Aston δήλωσε μετά την ανακοίνωση της ως υποψήφια βουλευτής:

Αποφάσισα να συστρατευτώ με το Brexit Party και να αγωνιστώ για να υποστηρίξω τη δημοκρατία για χάρη του λαού. Ως βουλευτής, να ανοικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη και να βοηθήσουμε το κόμμα Brexit να προβεί στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να ενώσει τη χώρα μετά την απελευθέρωσή μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Jay Aston υπήρξε έντονα αρνητική και ως προς τις πιθανότητες επιτυχίες του Ηνωμένου Βασιλείου στο διαγωνισμό της Eurovision τα επόμενα χρόνια,  θεωρώντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει ξανά στο μέλλον.

Οι Bucks Fizz σημείωσαν μεγάλη επιτυχία ως συγκρότημα τη δεκαετία του 1980. Το 1981 με το τραγούδι τους, Making Your Mind Up, κέρδισαν τον διαγωνισμό της Eurovision, που εκείνη τη χρονιά διεξάγονταν στη γειτονική Ιρλανδία. Έκτοτε παρέμειναν ενεργοί τόσο καλλιτεχνικά, όσο και πολιτικά. Το 2016 συμμετείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις υπέρ του Brexit.

πηγή: BBC
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *