Ιταλία: Η βραδιά των διασκευών επιστρέφει | Διαχρονικά τραγούδια για το Sanremo 2020 ο στόχος του Amadeus

Με τον Amadeus στο τιμόνι του Sanremo 2020 πλέον και την RAI να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα 70χρονα του ιστορικότερου φεστιβάλ τραγουδιού της Ευρώπης, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά είναι πολλές και σημαντικές. Ο Amadeus στην πρώτη του συνέντευξη, μετά την ανακοίνωση των νέων του καθηκόντων, αποσαφηνίζει τα κριτήρια με τα οποία θα επιλέξει τα διαγωνιζόμενα τραγούδια του Sanremo 2020.  Μια άλλη σημαντική είδηση είναι ότι η βραδιά των διασκευών επιστρέφει και μάλιστα θα έχει και αυτή επετειακό χαρακτήρα.

Amadeus: Τραγούδια που διαρκούν στο χρόνο για το Sanremo 2020

Λίγο μετά την ανακοίνωση της RAI, ότι ο Amadeus θα διαδεχθεί τον Claudio Baglioni, στην παρουσίαση και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ του Sanremo, το μεγάλο ιταλικό περιοδικό fanpage μίλησε αποκλειστικά μαζί του, για το πως αισθάνεται, αλλά και με ποια κριτήρια θα επιλέξει τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στο 70ο Φεστιβάλ του Sanremo.

Είναι μια μεγάλη ευθύνη για αυτό που αντιπροσωπεύει, τόσο στην RAI, όσο και στην εθνική μας ιστορία. Όλοι περιμένουν τώρα να δούνε από μένα…Δεν υπάρχει φόβος τώρα, υπάρχει αδρεναλίνη, έχω την αγωνία μου. Όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν το Sanremo, όταν καλούνται, ελπίζω ότι έρχονται με ευχαρίστηση και συμμετέχουν με τον ίδιο μου ενθουσιασμό. Θα ήθελα ένα φεστιβάλ για όλους, για τους ανθρώπους του… Όσο αφορά τα τραγούδια, ελπίζω να βρω τραγούδια που διαρκούν με το πέρασμα του χρόνου. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μου: να σκεφτόμαστε τη μουσική.

Amadeusκαλλιτεχνικός διευθυντής του Sanremo 2020.

Η βραδιά των διασκευών επιστρέφει και είναι επετειακή!

Τα τελευταία χρόνια η βραδιά των διασκευών του Sanremo περιλάμβανε την ερμηνεία των υποψήφιων τραγουδιών είτε σε ντουέτο, με την συνδρομή ενός άλλου καλλιτέχνη, είτε σε μία διαφορετική ενορχήστρωση. Στο Sanremo 2020 θα δούμε την κλασσική βραδιά των διασκευών, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα ερμηνεύσουν ένα διαφορετικό τραγούδι από αυτό με το οποίο συμμετέχουν στο Φεστιβάλ και θα διεκδικήσουν το βραβείο διασκευών, σε μία διαγωνιστική βραδιά που δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Η είδηση είναι ότι στο Sanremo 2020 οι διαγωνιζόμενοι θα ερμηνεύσουν παλαιότερες συμμετοχές του Φεστιβάλ, τιμώντας τα 70 χρόνια ζωής τους. Μένει να δούμε τώρα αν θα τις ερμηνεύσουν μόνοι ή με τους καλλιτέχνες που τα πρωτοτραγούδησαν στην ίδια μάλιστα σκηνή, αυτή του Teatro Ariston!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Φεστιβάλ του Sanremo 2020, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 8 Φεβρουαρίου.

πηγή: fanpage

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *