Ιταλία: Με Madonna και Monica Bellucci το Sanremo 2020;

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής του Φεστιβάλ του Σανρέμο, Amadeus, αποκαλύπτει σε συνέντευξη του, τους καλεσμένους που θα ήθελε να εξασφαλίσει στο Teatro Ariston για το Sanremo 2020.

Στο Φεστιβάλ του Σανρέμο κάθε χρόνο είθισται, πέρα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιταλικής showbizm να παρελαύνουν και διάσημοι αστέρες, τόσο από το χώρο της μουσικής, όσο και από την τηλεόραση, τον αθλητισμό, την πολιτική κα

Ο Amadeus, που μόλις επέστρεψε από τις διακοπές του στον Μαυρίκιο, μας δίνει μια γεύση των ονομάτων, που θα προσεγγίσει, προκειμένου να λαμπρύνουν με την παρουσία τους, το πενθήμερο μουσικό φεστιβάλ, που όπως αντιλαμβάνεστε είναι εδώ και χρόνια, ένα τηλεοπτικό/μουσικό γεγονός, που υπερβαίνει τα σύνορα της Ιταλίας.

Θα ήθελα πάρα πολύνα επιστρέψει η Madonna στη σκηνή του Sanremo. Η Monica Bellucci ίσως!

Έτσι, μετά την παρουσία της στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Madonna ίσως επιστρέψει στη σκηνή του Teatro Ariston. Λέμε θα επιστρέψει, γιατί ήδη η βασίλισσα της pop, έχει εμφανισθεί ως guest άλλες δύο φορές στο Sanremo. Το 1995 και το 1998, όπου έκανε αίσθηση ερμηνεύοντας τη μεγάλη της επιτυχία, Frozen.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Φεστιβάλ του Sanremo θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 4/2/2020 μέχρι και το Σάββατο 8/2/2020. Μέχρι στιγμής η Ιταλία δεν έχει επιβεβαιώσει αν θα χρησιμοποιήσει το φεστιβάλ για την επιλογή της συμμετοχής της στο διαγωνισμό της Eurovision, αν και από το 2015 και έκτοτε, ο νικητής του ιστορικού φεστιβάλ της Ιταλίας, έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη χώρα του και στην Eurovision.

πηγή: RAI
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. EscGR
    EscGR says:

    Άλλο ένα εξτραδακι για την πάλαι ποτέ βασίλισσα. Τι τέλεια εμφάνιση έκανε το 98 με το Frozen κ τι αποτυχία ήταν αυτό στο Τελ Αβίβ. Κριμα που δεν αντιλαμβάνονται πότε πρέπει να αποχωρούν.

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] τις σκέψεις για τη Madonna, ο Amadeus καταλήγει στο ότι καλύτερη επιλογή θα ήταν η Lady […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *