Ολλανδία: Ο Duncan Laurence με συνεργείο τηλεόρασης στο Μάαστριχτ | Είναι η διοργανώτρια πόλη για την Eurovision 2020;

Μια είδηση που κυκλοφόρησε την τελευταία στιγμή, είναι ότι ο φετινός νικητής του διαγωνισμού, Duncan Laurence, εθεάθη στο Μάαστριχτ με συνεργείο της δημόσιας τηλεόρασης, να βιντεοσκοπείται για άγνωστο λόγο. Όπως αντιλαμβάνεστε το παραπάνω γεγονός ενίσχυσε την φημολογία που θέλει το Μάαστριχτ να είναι η πόλη που θα επιλεχθεί ως διοργανώτρια πόλη για την διοργάνωση της Eurovision 2020.

Ποιος ο λόγος να βιντεοσκοπείται ο νικητής του φετινού διαγωνισμού στο Μάαστριχτ, όταν σε λίγες ημέρες θα έχουμε την ανακοίνωση της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης και της EBU για την πόλη που θα φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What is @itsduncanlaurence doing in #Maastricht today? @1limburg is reporting that the 2019 Dutch Eurovision winner has been spotted in #Maastricht with a film crew!! We wonder why……😏Photo credit: @1limburg /Tom Berghmanns

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESCToday (@esctoday) στις

Δεν είναι λίγοι βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν ότι αντίστοιχα γυρίσματα θα γίνουν και στο Ρότερνταμ τις επόμενες ημέρες. Ο χρόνος μόνο θα δείξει ποια από τις δύο θεωρίες είναι η σωστή.

Στην περίπτωση που το Μάαστριχτ επιλεγεί για την Eurovision 2020, τότε ο χώρος θα φιλοξενηθεί στο συνεδριακό κέντρο MECC, χωρητικότητας περίπου 12.000 θεατών.

Για να δείτε τι προτείνει η κάθε πόλη για την Eurovision 2020, μπορείτε να δείτε το σχετικό μας άρθρο.

Θα θέλατε το Μάαστριχτ να φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *