Ο Ίαν Στρατής προστίθεται στην λίστα των επίδοξων εκπροσώπων μας στην Eurovision

Ο νεαρός καλλιτέχνης που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο X Factor πριν λίγα χρόνια, όπου και κατέλαβε την δεύτερη θέση, δηλώνει παρών στο θέμα ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision. Μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Celebrity προσθέτει τον εαυτό του στη λίστα όπου ήδη υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι του, που εξέφρασαν την ίδια επιθυμία τους να συμμετάσχουν στην Eurovision, αυτό το καλοκαίρι.

Μετά και την νίκη του στο περσινό Your Face Sounds Familiar, ο Ίαν Στρατής είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν πολύ και σήμερα να θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της ηλικίας του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα τον θεωρούσαν κατάλληλο να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό. Ο ίδιος απαντά σε αυτό το ενδεχόμενο:

Η Eurovision είναι κάτι μακριά από εσένα; Πολλοί υποστηρίζουν πως, αν πήγαινες, πάλι πρώτος θα έβγαινες.
Με τιμά πολύ αυτό και, όχι, δεν είναι μακριά από μένα. Πιστεύω ότι με το κατάλληλο τραγούδι θα τα πήγαινα καλά!

Θα θέλατε τον Ίαν Στρατή εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2020;

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. eurogreek
    eurogreek says:

    Πολύ καλή φωνή με χαρακτήρα όμως που δεν ξέρω αν μπορεί να διαχειριστεί σε έναν διαγωνισμό όπως η Γιουροβίζιον, όπου κ οι συνεντεύξεις τύπου μετράνε πολύ κ γενικότερα η εικόνα. Επιλογή με ρισκο.

    Απάντηση
    • Euromadness
      Euromadness says:

      Όλες οι επιλογές ενέχουν ρίσκο. Ουδείς έχει την καλή θέση εξασφαλισμένη στο τσεπάκι, πλέον. Από το να πάνε τίποτε Κακουριώτηδες, Γκάνοι, Μανουκιάν, Μανδήλες, Κετιμέδες, καλύτερα ο Στρατής.

      Απάντηση
  2. evangelia
    evangelia says:

    Η καλύτερη επιλογή! Εκπληκτική φωνή, ωραίο παιδί, εκρηκτικός στη σκηνή! Αρκεί να βρεθεί ένα τραγούδι που να τον βοηθήσει να δείξει τις δυνατότητές του και την έκταση της φωνής του.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *