Ο Θέμης Γεωργαντάς παρουσιαστής των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα!

Τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα επιστρέφουν και μάλιστα εις διπλούν. Το ευχάριστο είναι ότι η Ελλάδα επιστρέφει και αυτή στα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα, χωρίς ακόμα να έχει εξακριβωθεί απόλυτα σε ποια από τις δύο διοργανώσεις θα υπάρχει και η συμμετοχή της χώρας μας, με την πιθανότητα να υπάρχει ελληνική συμμετοχή και στις δύο εκπομπές. Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι ο ΣΚΑΙ έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενός εκ των δύο διοργανώσεων και από ότι φαίνεται παρουσιαστής θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς!

Ενώ το δημοσίευμα του zappit μιλούσε για την εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων  από τον ΣΚΑΙ, της γαλλικής παραγωγής των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα, ίσως τελικά να πρόκειται για τα ιταλικά EuroGames.

Ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο ακριβώς concept με τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα, όπως τα γνωρίσαμε τη δεκαετία 90 μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Θα υπάρχει το fill rouge, ο τζόκερ ενώ θα υπάρχουν παιχνίδια αφιερωμένα στην κάθε χώρα, όπου θα εμφανίζεται ως παρουσιαστής ο εκπρόσωπος της κάθε χώρας, όπως ήταν το 1996 και 1997.

Από πλευράς ΣΚΑΙ παρουσιαστής θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς. Την είδηση έδωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του. Όταν ρωτήθηκε για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια στον ΣΚΑΙ δήλωσε: “συζητάμε εκτός από το after Dark , να σας δώσω και μία είδηση και για ένα ακόμη project….Λατρέυω τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, λατρεύω τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, αυτό σας λέω”, δείτε το βίντεο ΜΕΤΆ ΤΟ 08.33:

Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα για να δούμε αν ο ΣΚΑΙ εξασφάλισε τα ιταλικά EuroGames ή τα γαλλικά Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα, αφού τα γυρίσματα των EuroGames ξεκινούν τον επόμενο μήνα στα studio της Τσινετσιτά στη Ρώμη και ήδη κυκλοφόρησε και το πρώτο διαφημιστικό, το οποίο έχει την γνώριμη μουσική τίτλων.

πηγή: JSFNET Greece
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *