Eurovision 2019: Αντίστροφη μέτρηση για Ρότερνταμ και Μάαστριχτ | Μέχρι την Παρασκευή η υποβολή των τελευταίων λεπτομερειών των υποψηφιοτήτων τους

Τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι Ρότερνταμ και Μάαστριχτ απομένουν στην διεκδίκηση της διοργάνωσης της Eurovision 2019, η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας (NPO, NOS, Avrotros) και η EBU ζήτησαν από τις δύο πόλεις να υποβάλουν μέχρι και την Παρασκευή, τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις υποψηφιότητές τους, προκειμένου στην συνέχεια να γίνει η επιλογή και η ανακοίνωση της πόλης που θα φιλοξενήσει τον ερχόμενο Μάιο τον διαγωνισμό.

Τελευταίες πινελιές από Μάαστριχτ και Ρότερνταμ

Ρότερνταμ και Μάαστριχτ ήταν από την αρχή τα δύο μεγάλα φαβορί και αμφότερες ευελπιστούν να είναι η τελική επιλογή της EBU και της δημόσιας τηλεόρασης της Ολλανδίας. Σύμφωνα με το RTL Nieuws, ζητήθηκε από τις δύο υποψήφιες πόλεις περαιτέρω λεπτομέρειες για το βιβλίο υποψηφιοτήτων τους και κυρίως για τον προτεινόμενο χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Εκπρόσωπος του MECC, του εκθεσιακού δηλαδή χώρου που προτείνει το Μάαστριχτ, ανέφερε τις άδειες που θα απαιτηθούν για την εκπόνηση του project, ενώ από την πλευρά του Ρότερνταμ αναφέρθηκε ότι τους βάζουν την τελεία ουσιαστικά στο i, για να ολοκληρώσουν την υποψηφιότητά τους.

Ο μάνατζερ του Duncan δεν δίνει εξηγήσεις για το τηλεοπτικό γύρισμα στο Μάαστριχτ

Όπως διαβάσατε σε χθεσινό μας άρθρο, ο νικητής του φετινού διαγωνισμού εθεάθη στο Μάαστριχτ με την συνοδεία τηλεοπτικού συνεργείου της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης. Δεν ήτα λίγοι αυτοί που θεώρησαν ότι το γύρισμα αφορά την ανακοίνωση του Μάαστριχτ ως την πόλη διεξαγωγής της Eurovision 2020. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι ο Duncan θα μεταβεί και στο Ρότερνταμ για αντίστοιχα γυρίσματα. Ο μάνατζερ πάντως του καλλιτέχνη όταν ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έδωσε καμία εξήγηση, προτιμώντας να μην το σχολιάσει καθόλου, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερο τις φήμες για μια ενδεχόμενη επικράτηση του Μάαστριχτ, έναντι του Ρότερνταμ.

Με δεδομένο ότι την Παρασκευή οι δύο πόλεις θα καταθέσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις υποψηφιότητές τους, η αγωνία όλων τελειώνει σύντομα, αφού θα έχουμε και την ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες για την πόλη που θα φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *