Eurovision 2020: Το Ρότερνταμ η πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό!

Δύο ημέρες νωρίτερα αποκαλύφθηκε η πόλη που θα φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ένα λάθος της στιγμής φαίνεται πως ήταν αρκετό για να προδώσει την ανακοίνωση, η οποία επρόκειτο να γίνει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Στη σελίδα της Ολλανδίας στον επίσημο ιστότοπο του διαγωνισμό της Eurovision, αναφέρει εκτός των άλλων τις χρονιές που φιλοξένησε η χώρα τον διαγωνισμό. Για το 2020 αναφέρει το Ρότερνταμ! Δείτε το print screen παρακάτω:

Ήδη οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας το έχουν αφαιρέσει. Τα λίγα όμως λεπτά που ήταν στον αέρα ήταν αρκετά για να αποκαλυφθεί η ανακοίνωση της Παρασκευής.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που το Ahoy Arena θα φιλοξενήσει ένα event της Eurovision, αφού το 2007 εκεί πραγματοποιήθηκε η Junior Eurovision. Το στάδιο είναι συναυλιακός χώρος και έχει χωρητικότητα μέχρι και 17.000 θεατές.

Το Ρότερνταμ ήταν το φαβορί από την αρχή για να επικρατήσει. Έφθασε στο τελικό στάδιο της επιλογής μαζί με την πόλη του Μάαστριχτ, που αν και αουτσάιντερ, διεκδίκησε μέχρι τέλους την διοργάνωση.

Ραντεβού λοιπόν τον Μάιο στο Ρότερνταμ για τον 65o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *