Eurovision 2020: Η απάντηση της EBU στην διαρροή της ανακοίνωσης του Ρότερνταμ ως διοργανώτρια πόλη

Το χθεσινό βράδυ, ήταν πραγματικά επεισοδιακό, μετά την ανακάλυψη μίας καταχώρησης στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού, όπου το Ρότερνταμ αναφέρονταν ως η πόλη που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2020. Επιπλέον, το Ρότερνταμ εμφανίζονταν στη σελίδα ιστορικού της Ολλανδίας, ως ένας από τους διαγωνισμούς που φιλοξένησε η χώρα. Η EBU με δήλωση της στο ESCXTRA προσπαθεί να διευκρινίσει την κατάσταση.

Η Eurovision.tv , ο επίσημος δικτυακός τόπος του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, προετοιμάστηκε για την αποκάλυψη της διοργανώτριας πόλης του επόμενου έτους, που είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή. 

Ως μέρος αυτών των προετοιμασιών δημιουργήθηκαν σελίδες και για τις δύο υποψήφιες πόλεις, έτσι ώστε η σωστή θα ήταν έτοιμη να δημοσιευθεί  στις 12.00 την Παρασκευή,  όταν θα γίνει η ανακοίνωση. 

Λόγω ενός προβλήματος της ιστοσελίδας, και οι δύο σελίδες μπορούσαν να προβληθούν στο διαδίκτυο για μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό έχει επιλυθεί τώρα. 

Η πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του επόμενου έτους θα είναι γνωστή  την Παρασκευή 30 Αυγούστου,  όταν θα ανακοινωθεί από τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς NPO, NOS και AVROTROS και στα επίσημα κανάλια ESC

EBU

Λίγο μετά την δημοσιοποίηση της σελίδας του Ρότερνταμ 2020, αυτή καταργήθηκε. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε επίσης μια σελίδα του Μάαστριχτ για το 2020 και τοποθετήθηκε στη λίστα διαγωνισμών φιλοξενίας στην ολλανδική σελίδα ιστορικού, χωρίς όμως να περιλαμβάνεται και η φωτογραφία του σταδίου, όπως έγινε με την περίπτωση του Ρότερνταμ και χωρίς να αλλάζει στο ιστορικό της Ολλανδίας, ότι το Ρότερνταμ φιλοξένησε τον διαγωνισμό το 2020. Το αν ισχύον τα όσα αναφέρει παραπάνω η EBU ή ;ήταν μια απόπειρα συγκάλυψης του λάθους ενός τεχνικού, παραμένει πηγή συζήτησης μεταξύ των οπαδών στο Twitter σήμερα το πρωί. Εμείς, πάντως όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των fans και των μέσων που καλύπτουν το διαγωνισμό, επιμένουμε ότι οδεύουμε προς Ρότερνταμ για την Eurovision 2020!

πηγή: ESCXTRA

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *