Eurovision 2020: Μόλις ξεκίνησε επισήμως η σεζόν | Ψηφίστε τον καλλιτέχνη που θέλετε να μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ!

Μπορεί η Eurovision για κάποιους να μην τελειώνει ποτέ (ανάμεσα τους φυσικά είμαστε και όλοι εμείς εδώ στο EurovisionFun), αλλά πλέον μπορούμε να πούμε ότι η σεζόν για την Eurovision 2020 έχει ξεκινήσει! Η αυριανή ημέρα, 1η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί την ημερομηνία, μετά την οποία όποιο τραγούδι κυκλοφορήσει, μπορεί να συμμετάσχει και στο διαγωνισμό. Εν ολίγοις κάθε τραγούδι που κυκλοφορεί πλέον, είναι εν δυνάμει υποψήφιο τραγούδι για τη Eurovision 2020.

Μέχρι τις 9 Μαρτίου η ανακοίνωση των συμμετοχών

Γνωρίζουμε την πόλη που θα φιλοξενήσει το διαγωνισμό, το στάδιο, τις ημερομηνίες, αυτό που απομένει τώρα είναι οι συμμετοχές. Θα τις μάθουμε αργά και βασανιστικά τους επόμενους μήνες, μέχρι και τις 9 Μαρτίου, οπότε και θα γίνει η συνάντηση των αρχηγών αποστολών, για να καταθέσουν και επισήμως τις συμμετοχές τους. Παραδοσιακά και αν δεν έχουμε κάποια ανακοίνωση-έκπληξη νωρίτερα, η Αλβανία λίγο πριν το τέλος του έτους θα επιλέξει τον καλλιτέχνη, αλλά και το τραγούδι (αν δεν το αλλάξει στην συνέχεια), που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο Ρότερνταμ. Στο ενδιάμεσο βέβαια θα έχουν ξεκινήσει αρκετοί εθνικοί τελικοί. Το X Factor της Μάλτας, το Rising Star του Ισραήλ, αλλά θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε και τα υποψήφια τραγούδια σε εθνικούς τελικούς όπως της Εσθονίας, της Αυστραλίας κ.α.

Δέκα επίδοξοι μνηστήρες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δέκα καλλιτέχνες εξεδήλωσαν δημόσια το ενδιαφέρον τους να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Eurovision 2020. Ακόμα φυσικά δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, αφού δεν υπάρχει διοίκηση στην ΕΡΤ. Το γεγονός όμως ότι υπάρχει έντονο ακόμα το ενδιαφέρον από τους καλλιτέχνες της χώρας μας, παρά τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα είναι θετικό.

Οι καλλιτέχνες που τους προηγούμενους μήνες εκδήλωσαν την επιθυμία τους να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό είναι οι εξής:

Ψηφίστε στο Poll μας!

Τώρα ήρθε η δική σας ώρα. Ψηφίστε στο poll που ακολουθεί τον καλλιτέχνη που θα θέλατε εσείς να μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ, στις 12, 14 και 16 Μαίου, στην Eurovision 2020 και φέρτε τον αγαπημένο σας στην κορυφή!


1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *