Eurovision 2020: 30 Αυγούστου θα ανακοινωθεί η διοργανώτρια πόλη | Ρότερνταμ ή Μάαστριχτ;

Μέχρι σήμερα στις 18.00 ώρα Ελλάδος είχαν προθεσμία οι δύο υποψήφιες πόλεις, Μάαστριχτ και Ρότερνταμ, προκειμένου να στείλουν στη δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις υποψηφιότητες διεκδίκησης της διοργάνωσης της Eurovision 2020. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η EBU η απόφαση θα ανακοινωθεί την Παρασκευή στις 30 Αυγούστου!

Η αγωνία για τους επιτελείς των δύο πόλεων, αλλά και για όλους τους fans του διαγωνισμού τελειώνει. Αφού πλέον Ρότερνταμ και Μάαστριχτ έχουν καταθέσει, όλα τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν, η ολλανδική δημόσια τηλεόραση (NOS, NPO και AVROTROS) έχοντας ήδη επισκεφθεί και τις δύο πόλεις θα καταλήξει σε αυτήν που θεωρεί κατάλληλη να φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό. Η απόφαση θα ληφθεί σε συνεργασία φυσικά με την EBU.

Σε περίπτωση νίκης του Μάαστριχτ, ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MECC χωρητικότητας 11.000 θέσεων, ενώ σε περίπτωση νίκης του Ρότερνταμ τότε το στάδιο Ahoy χωρητικότητας 16.000 θέσεων, θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει την επόμενη Eurovision!

Σε τρεις εβδομάδες από τώρα θα γνωρίζουμε αν το Μάαστριχτ ή το Ρότερνταμ θα φιλοξενήσει τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

πηγή: EBU
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *