Netflix: Η επίσημη ανακοίνωση για την ταινία με θέμα την Eurovision!

Παρότι γνωρίζουμε ότι ο Will Ferrell ετοιμάζει για το Netflix μια νέα ταινία για τον Διαγωνισμό της Eurovision, στην οποία μάλιστα θα πρωταγωνιστεί και ο ίδιος, ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάποια ανακοίνωση από την συνδρομητική ηλεκτρονική πλατφόρμα. Μέσω του Twitter όμως προ ολίγου είχαμε τόσο την επίσημη επιβεβαίωση για την ταινία, αλλά και κάποιες ακόμα πληροφορίες οι οποίες ως φήμες είχαν δει το φως της δημοσιότητας, τις προηγούμενες ημέρες.

Το Tweet επιβεβαιώνει την νέα ταινία που θα διανεμηθεί μέσω του Netfli και θα έχει ως θέμα τον διαγωνισμό της Eurovision. Επίσης επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζαμε ήδη, ότι θα πρωταγωνιστούν οι Will Ferrell και Rachel McAdams. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας θα υποδύονται κάποιους Ισλανδούς καλλιτέχνες, που εκπροσωπούν τη χώρα τους στην Eurovision. Επίσης, στην ταινία θα παίζει ο Pierce Brosnan ως πατέρας του Will Ferrell.

Σε προηγούμενο μας άρθρο διαβάσατε όλα όσα αναφέρονται στα ισλανδικά μέσα και τις φήμες που θέλουν η ιστορία της Birgitta Haukdal (εκπρόσωπος της Ισλανδίας στην Eurovision 2003), να είναι η πηγή έμπνευσης της ταινίας του Will Ferrell.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στο Χουσαβίκ, μια μικρή πόλη της Ισλανδίας και στα studio Pinewood του Λονδίνου το προσεχές χρονικό διάστημα. Γυρίσματα έλαβαν χώρα και στο Τελ Αβίβ κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, θέλοντας να κινηματογραφήσουν τους fans μέσα στην αρένα.

πηγή: Twitter
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *