New Wave 2019: Η Inis Neziri από την Αλβανία, η μεγάλη νικήτρια του φεστιβάλ

Την πρώτη θέση και με διαφορά κατέκτησε η 18χρονη Inis Neziri, από την Αλβανία, στο διαγωνιστικό μέρος του New Wave Festival 2019, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Σότσι της Ρωσίας.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας, η Inis Neziri προπορεύονταν στη βαθμολογία από την πρώτη βραδιά, λαμβάνοντας μάλιστα τότε άριστα 10 από όλους τους κριτές. Με 281 βαθμούς διατήρησε την πρώτη θέση στην βαθμολογία και πλέον θα πρέπει να θεωρείται αρκετά πιθανή η συμμετοχή της και στον επικείμενο αλβανικό εθνικό τελικό για την Eurovision, FiK 2019!

Η ίδια πάντως μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα φροντίζει να συντηρεί την φημολογία που υπάρχει γύρω από το πρόσωπο της και το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την χώρα της στην Eurovision 2020.

Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο φεστιβάλ που κερδίζει η Inis Neziri, μετά το Cerbul de Aur 2018, που κέρδισε στην Ρουμανία. Την στήριξη στην Inis Neziri έδωσε και η Ελένη Φουρέιρα με σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε την εμφάνιση της Inis Neziri στη δεύτερη διαγωνιστική βραδιά του New Wave, όπου ερμήνευσε το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε στον εθνικό τελικό της Αλβανίας για την Eurovision 2018 και κατέκτησε τότε την τρίτη θέση.

Θα θέλατε να δείτε την Inis Neziri στην Eurovision 2020;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *